реклама

реклама

Наприкінці засідання колегії 2 березня голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, роздаючи підлеглим доручення, наказав звернути особливу увагу на інформаційно-роз’яснювальне супроводження (інформування населення про діяльність влади).

Відповідальність за дотримання доручення Сергій Борисович поклав особисто на керівників територіальних підрозділів, керівників районів, міст та сіл.

За виконанням повинні слідкувати начальник управління інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ Черкаської ОДА Тетяна Очеретяна та начальник управління з питань регіональної політики облдержадміністрації Галина Гаврилюк.

– Проводячи інформаційну роботу, не забудьте, що сільське населення потребує більш глибокої уваги. Там чи радіо немає, чи газета не прийшла. А в деяких районах газети ще такі, що в руки взяти не можна. Так чи не так, Тетяно Борисівно (Очеретяна – Ред.)? Там не можна нічого прочитати. З нею тільки сходити… скрутити як-то кажуть, – сказав після довгої паузи Сергій Борисович.

Головам райдержадміністрацій, у яких є такі приклади в районах, губернатор дав десять місяців на виправлення ситуації.

реклама

Коментарі  

 
+6 #31 чучундра 14.03.2012 10:28
Цитую 5 копійок:
Журило вже давно не друкує ВСІ черкаські газети.

"Уют" в Смеле,"Акцент" в Виннице,мурзилк ообразная "молодь" в Броварах,"Нова молодь" в Звенигородке,"Губернские" в Смеле..Теперь про тиражи - после того как антимонопольный влупил "от и до" за недостоверно указанный тираж,местные газеты резко перестали указывать тиражи - Журыло в том числе..А чо?Бо брешут все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #30 Оксана Мацюцька 13.03.2012 16:12
Так то був огляд районних газет на Студії-2? А виглядало, що переказують біографію Леоніда Туменка: працював там, там і там.
Районні газети безумовно потрібні. Справа у грошах і кадрах.
До речі, огляди преси також мають робити професіонали, тоді в цьому буде якийсь сенс.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #29 влатія 13.03.2012 16:03
Є ще одна незалежна газета, яку передплачують в усіх без винятку районах Черкаської області - це газета "Мій сад-город". В ній пишуть про все, крім політики. Певно, саме тому її читають. А то поки народ буде переживати за долю політиків чи депутатів, власне життя мине. Весна іде...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #28 5 копійок 13.03.2012 15:44
Журило вже давно не друкує ВСІ черкаські газети.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #27 Хвома недовірливий 13.03.2012 14:05
Екс-Pert, а скажіть-ка , який же у Прес-центра наклад, що він майже у трьох районах за вашими словами випереджає Вечірку., у якої, за даними Укрпошти, передплатників настільки більше ніж у Прес-центру,що незручно й казати, щоб читачів не лякати. А про наклади газет дійсно краще усіх Журило знає, бо він їх друкує і, скажіть спасибі, що мовчить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #26 Доктор 12.03.2012 12:03
Слушайте, ТЮ. Я такую ахинею про газеты, сколько живу не слышал. Уровень и качество любой работы - газеты,постанов ки диагноза, операции - определяет уровень специалистов над ними работающих. А по вашему в партийные газеты за деньги нанимают людей, идиотов из себя корчить. Иногда таки лучше молчать или подлечиться....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #25 Екс-Pert 11.03.2012 21:05
Якби ви, Оксано, в медіа були практиком, а не безнадійним теоретиком - спілкувалися з поштовиками і розповсюджувача ми, то знали б і без цифр довідок, що "Вечірка" випереджає будь-кого в Умані і Христинівці, "Прес-центр" - у Звенигородці й Шполі, а може вже і в Золотоноші, "Молодіжка" (не Тулубова) - в Каневі, "Акцент" - у Черкаському районі і Смілі. А ви досі вірите у всесильність "Сільських обріїв" і "Черкаського краю"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #24 Екс-Pert 11.03.2012 21:04
Цитую Оксана Колісник:
Два роки тому брала участь у прискіпливиму соц. дослідженні. Не думаю, що активність друкованих видань обласного "ходіння" стала більшою

Словосполучення "не думаю" взагалі небезпечне для людини, що претендує на звання експерта. ;-) Думати необхідно за будь-яких обставин. Але навряд чи у вас, Оксано, вистачило натхнення, вміння, злотих і доларів на хоча б мінімальну інформацію з надр друкарні і "Укрпошти", які зобов"язані зберігати конфіденційніст ь інформації. Сплю і бачу, як агенти ЦРУ і Дефензиви збирали для вас інформацію з районних відділень пошти. 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #23 О.ЧУПРИНА 11.03.2012 17:59
Цитую О.ЧУПРИНА:
Проблема дійсно є.Але "скрутити" і "сходити"? Ні Андрєєв О.М.,ні Лутак І.К.,ні Ружицький О.А.,ні ЯСТРЕБ К.П.,ні Цибенко В.Г.,ні Лук"янець В.Л.,ні Льошенко В.О., ні Черевко О.В. з такою неповагою до обласних газет не відносились. А культура мови?

Вибачте,забув про Анатолія Даниленка.Від нього такого "краснослів"я" теж не чули. Ось і думайте черкасці:" ДО ЧОГО МИ ДОКОТИЛИСЯ ".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #22 sergo 07.03.2012 22:45
с такими правителями скоро не только с чем а и чем сходить не сможем :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100