реклама

реклама

Тимч.зайн. Одним із успішних прикладів співпраці Тальнівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості з місцевими органами влади у напрямку організації громадських робіт соціального спрямування, є роботи пов’язані з наданням житлових субсидій.

Така співпраця діє з 2015 року. За цей період під час тимчасової зайнятості 7 безробітним запропонували постійне місце роботи. Нині вони успішно працюють у соціальній сфері і втілюють здобуті знання на практиці. Водночас, коли до Управління соціального захисту населення вперше приходять безробітні, щоб також оволодіти навиками надання соціальних послуг, колишні безробітні, які працюють там на постійній основі, допомагають «новеньким» досягти фахового рівня.

«Слід зазначити, що впродовж січня-вересня 2018 року участь у громадських роботах, пов’язаних з наданням субсидій взяли 40 безробітних громадян, а на оплату праці було використано 184,9 тис. грн, з них коштів Фонду – 92,4 тис. грн», - зазначає в. о. директора філії Наталія Слободян.

Тальнівська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100