реклама

реклама

Першими до приміщення новоствореного Муніципального центру розвитку, що у корпусах колишньої тютюнової фабрики, перебрався колектив Будинку культури ім. І. Кулика.

Нині заклад отримав для користування 1435 квадратних метрів: це 13 кабінетів, два фойє, два танцювальні зали та велика кіно-концертна зала на 450 місць.

– Ми дуже задоволені такими умовами, – говорить директор Будинку культури ім. І. Кулика Наталя Жакіна. – Приміщення комфортні, теплі, з ремонтом. Є гардероб, належні туалети. Якщо порівняти нашу нинішню «домівку» і стару (будинок, де колись був кінотеатр «Мир»), то це небо і земля. Адже та будівля була без ремонту, облущена, мали проблеми з дахом. Загалом – страхіття.

Задоволена новим приміщенням і керівник співочого колективу «Ярославна» Валентина Махник.

– Для музикантів є хороші умови для роботи. Влаштовує нас і місцерозташування, адже ми в самому центрі міста, тому це особливо зручно для транспортування інструментів на заходи, – говорить Валентина Павлівна.

Зараз 40 працівників будинку культури займаються підготовчими роботами: перевозять всі речі, декорації, костюми, інструменти, апаратуру. І незабаром очікують на відновлення повноцінного робочого процесу та прихід на навчання близько 200 вихованців.

– Не розумію, чому дехто вважає, що у корпусах небезпечно, що нібито всюди відчувається запаху тютюну. Насправді нічого такого немає, – наголошує директор Будинку культури ім. І. Кулика Наталя Жакіна. – Тому усі спекуляції навколо цього питання вважаю безпідставними.

Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.


У приміщеннях Муніципального центру розвитку оселилися такі «вихованці» Будинку культури ім. І. Кулика:

аматорський співочий колектив «Веселка», інструментальний ансамбль «Акварелі», чоловічий ансамбль «Орфей», народний ансамбль «Ярославна», аматорський хор «Джерело», співочий ансамбль «Буднітай», дитячий співочий колектив «Домісолька», співоче тріо «Горицвіт», танцювальний ансамбль «Каприз» та «Артанія».

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Оксана Колісник 05.03.2012 21:59
Бог шельму мітить... Сьогодні почула, що діти на "табачці" займатися не можуть через собачачий холод у приміщеннях. Ох вже ця прес-служба! Тільки й чуємо: "Халва! Халва!" ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 федор принципиальный 05.03.2012 19:36
жакина и махник подневольные одарича другого они не скажут останутся без работы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Олена 05.03.2012 19:05
Шановний Феліксе, у вас є експертиза, що у приміщеннях фабрики - небезпечно, ви там були, нюхали? І звідки там може бути радіація? Я на екскурсію ходила, бо дитина моя у ДМШ №2 навчається. Все там нормально
Що ж до пологововго будинку, то він як працював так і працює - у мене там знайома народжувала минулого тижня
Якщо пишете обвинувачення, то підкріплюйте їх фактами, ок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Оксана Колісник 05.03.2012 14:55
А чому заголовок про дитячі гуртки? З названих колективів більшість - дорослі. Добре, що все добре з їх переселенням. А недобре в цій інформації те, що автор (рерайтер) мало обізнаний з творчістю місцевих виконавців. На сайті міськради до цього ж тексту заголовок був доречний. Хоча з визначенням "вихованці" для ансамблів "Акварелі", "Ярославна", "Горицвіт" та й ін. трохи того...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Femida 05.03.2012 13:03
начались эксперименты над детьми... :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 фелікс 05.03.2012 11:41
Так, від пилу можна вберегтись, навіть одівши респиратори, але від радіації не врятує ніщо!!!
Прикро, що в цей радіоактивний бункер переселили діток!!!
Про яке здоров"я нації після цього можна говорити!!!
Але це політика діючої влади - знищення української нації!
Одарич з Тулубом лише за рік знищили найкращий пологовий будинок №2, комунальні стоматполікліні ки, управління аварійних робіт, знищують дитячі садочки, а діток переселяють в приміщення, які десятки років накопичували радіацію, а тепер повільно вбиватимуть дітей в цих приміщеннях...
Адже радіація тим і небезпечна, що її не видно, не чути і вона не має запаху...
Одним словом - нелюди!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100