реклама

реклама

Сучасний центр, який вже надає адміністративні послуги громадянам, сьогодні відкриють у Черкасах.

Знаходиться заклад у приміщенні колишньої тютюнової фабрики - нині Муніципальний центр розвитку.


На базі центру працюють державні реєстратори, Єдиний дозвільний центр та надаються адміністративні послуги. Раніше усі ці структури були розміщені на першому поверсі міськвиконкому та в управлінні державної реєстрації суб’єктів господарювання, що розташовувалося на вулиці Хрещатик, 221.

Центр надання адміністративних послуг збудували за європейським принципом: прийом документів громадян ведеться у зручному просторому холі з великою площею, близько 500 кв. м,  є комфортна зона для очікування, можливість користування Інтернетом, електронна черга.


Послугами Центру можуть користуватися і люди з особливими потребами, для яких передбачені входи, вбиральні.

Відкриття Центру заплановане сьогодні, 3 серпня о 17:00. Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Валерій 04.08.2012 13:33
Отакої, сидить чиновник «мерії» в інтернеті в робочій час. М.Кудрявцев вам ще за це і гроші платять? Гроші наші (платників податків), працюйте неробо!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Катерина 03.08.2012 20:47
Була на відкритті Центру, все дуже сподобалось, приміщення на вищому рівні, погано тільки, що кондиціонер не працює, дуже спекотно. Співчуваю співробітникам Центру.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Микола Кудрявцев 03.08.2012 15:56
Відпрацюємо обовязково! Відкриємо сьогодні і за пару місяців все максимально спростимо і зробимо зручним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Оксана Колісник 03.08.2012 15:27
Скористалася послугами центру - дійсно швидко, коли питання просте. Для покращення роботи пропоную викласти не тільки бланки заяв, а й описи процедур вирішення питань - так як це зроблено в найкращому з центрів обслуговування клієнтів Польщі - у Щецині. Окрім того, бланки заяв мають бути систематизовані за тематикою. Бо на тих вертухах чорт ногу зламає - поруч бланки на погодження вивіски та постановку на квартирний облік. У тих описах процедур повинні бути зазначені всі необхідні додатки та оплати, включно з метою платежу. Вони не повинні надаватися (чи лежати на стійках) у вигляді цидликів. Зрештою, все з часом відпрацюється, якщо відпрацьовувати меться. До речі не всі польські міста мають такі центри, але навіть за їх відсутності упорядкованість роботи самого виконавчого органу, наявність повної інформації, в тому числі і в Інтернет, робить спілкування з ним зрозумілим і результативним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100