реклама

реклама

Після добровільного приєднання Яблунівської територіальної громади до Канівської міської територіальної громади, а, відтак, утворення Канівської ОТГ, постало чимало питань для налагодження подальшого спільного існування. Серед них – організація гарячого харчування учнів навчального закладу у селі, інформує Канівська міська рада.

4859B069-3078-492A-B19A-DBC93E2A7B1D_w650_r0_s За словами начальника міського відділу освіти Надії Голди, було оголошено процедуру торгів на закупівлю послуг з харчування дітей.

Однак до завершення процедури безоплатне гаряче харчування здійснюватиме ФОП Н.Борисенко: одноразове – для учнів 1-4 класів, дітей пільгових категорій 5-11 класів у Комунальному закладі «Яблунівська гімназія Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області»; триразове – для вихованців дошкільного підрозділу вищевказаного закладу. Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання членів виконавчого комітету у середу, 23 січня ц.р.

- Харчування забезпечуватиме той підприємець, який і був до проведення тендеру, – пояснила Н.Голда. – Вартість харчування також не змінилася: для учнів 1-4 класів вартість одного одіто-дня становить 12,90 грн., для дітей пільгових категорій 5-11 класів – 13,90 грн.; для вихованців дошкільного підрозділу – 22 грн.

Нагадаємо, до пільгових категорій учнів належать: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах; діти із малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», діти-переселенці, діти, батьки яких є учасниками бойових дій, мобілізовані, демобілізовані або загинули в зоні проведення ООС.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100