реклама Делікат

Представники Черкас та міста-побратима Руставі (Грузія) підписали угоду про співпрацю. Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Документ передбачає можливість обмінюватися досвідом у науково-технічній, культурній, соціальній, економічній сферах.


У майбутньому, за словами мера міста Руставі, планується реалізація різних проектів, які сприятимуть економічному розвитку обох міст.

Він відмітив, що черкаська делегація відвідала грузинське місто вдруге. Це доводить, що черкасці мають особливий інтерес до їхньої країни і реформ та велике бажання ці ініціативи реалізувати в Черкасах.

— Ми дуже зацікавлені в Грузії і тих реформах, що проводяться в місті, особливо в реформі державних і муніципальних послуг. Зміни у цій сфері необхідні Україні. Тому ми тут, щоб перейняти досвід і втілити його у життя в Черкасах, — заявив під час зустрічі Сергій Одарич.

Нагадаємо, делегація із Черкас на чолі із міським головою Сергієм Одаричем перебуває із триденним візитом у Грузії на запрошення Міжнародного республіканського інституту. У Грузії вивчають досвід цієї країни у проведенні і втіленні у життя реформ, зокрема досвід у сферах архітектури, будівництва, надання адміністративних послуг громаді, діяльності прозорого офісу тощо.

Хоч раніше і повідомлявся склад черкаської делегації, проте не всіх. Так, до делегації також увійшли дружина міського голови Анжела Одарич, депутат міськради від ПВД Микола Мирза та його бізнес-партнер і член міськвиконкому Юрій Чернецький. Про їх участь в поїздці прес-служба мерії не повідомляла, проте цих осіб видно на фото, оприлюднених з грузинських джерел.

Як повідомили джерела в Черкаській мерії, згадані особи, а також депутат Валерій Вишиваний поїхали в Грузію за власні кошти.

Фото з мережі Фейсбук.


Анжела Одарич – на фото друга зліва

Анжела Одарич – на фото друга зліва


реклама

Коментарі  

 
+8 #14 Гуляйполе 29.03.2012 09:40
Цій команді вже нічого не допоможе. Одарича підтримує невелика купка соратників по бізнесу та виконкому, яка з кожним днем зменшується. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #13 Жанна 29.03.2012 09:37
В Грузію чи Китай Одарич зі своїм племенем їздить з задоволенням.. :P :P А в лікарні, дитячі поліклініки, школи НІ РАЗУ за 5 років не зайшов. Недолуга, самовпевнена людина з мишленням совкового торгаша :P .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #12 Черкассы 28.03.2012 20:22
Крук8,там не тырят,не отмывают и не понтуются перед заезжими,потому и мебель какая есть.Зато в стране навели порядок и не они к нам за опытом едут,а мы к ним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Євроінтеграція 28.03.2012 20:15
Якби грузини знали яких пройдох вони приймають - волосся б дибки стало. :-x :-x Нехай би Бабабоха почитав грузинам лекцію: ЯК ЧЕРЕЗ ТЕНДЕРНИЙ КОМІТЕТ ВКРАСТИ 99% бюджету і отримати за це подяку від мера. :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #10 АССА! 28.03.2012 18:08
І де там чудєсниє фотографіі?Треба йому в контейнері усіх ЧМавп вислати,хай мандарини збирають.6й раз підряд продули.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #9 федор принципиальный 28.03.2012 17:57
беда в том что от этой поездки нулевой результат где только не побывал одарич чтобы он не говорил поссле поездки ничего не меняется город в болоте дороги разбиты медики и педагоги вечно в страхе словоблудие космические и заранее невыполнимые планы в нашем городе центре туризма райском уголке мисту успиху
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #8 Крук 28.03.2012 16:38
А мебля то в грузинів, судячи з фото, ще з часів Грузинської РСР.........
Вони б у наших вчилися, як проводити реконструції та ремонти закладів муніципального призначення :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #7 Дядя Вася 28.03.2012 16:03
Хорошая страна,теплый климат,жена под боком,полная сумка магнитиков...Я б тоже поехал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 Олена 28.03.2012 14:44
і що?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Справедливість 28.03.2012 13:28
Фотографии чудесные, если бы еще такой порядок был в городе.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100