Амбулаторію загальної практики сімейної медицини у Антонівці Шполянського району розпочнуть будувати вже на початку травня нинішнього року.

ammm__facebook_com_vladislav_odynets__650x410

Про це повідомляє видання «Шполянські вісті» з посиланням на районного архітектора Олену Яровенко.

Підрядна організація ПП «Агросервіс – Плюс-Ц» вже готова приступити до початку будівництва медичного закладу, який обслуговуватиме, окрім жителів Антонівки, ще й жителів Коротиного, Нечаєвого, Глиняної Балки, Ярославки та Веселого Кута.

На будівництво амбулаторії з державного бюджету спрямовано 5 мільйонів 733 тисячі гривень, ще близько 637 тисяч гривень – кошти місцевих бюджетів. Важливо й те, що нове приміщення буде енергоефективним і його устаткують необхідним медичним обладнанням. Даний проект передбачає й придбання нового службового автомобіля «Рено-Дастер» для медиків.

Нагадаємо, 28 березня під час колегії облдержадміністрації голова ОДА Олександр Вельбівець гостро розкритикував місцеву владу і профільні обласні управління через затягування будівництва амбулаторій, на які держава виділила кошти. За кілька днів після цього прес-служба ОДА повідомила, що на восьми об’єктах у кількох районах області вже розпочали будівництво амбулаторій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100