Екс-мер вітає встановлення пам'ятника Поету, незалежно від того, хто до цього докладеться

Екс-мер вітає встановлення пам'ятника Поету, незалежно від того, хто до цього докладеться

– Я від душі буду радий, незалежно від того, хто прикладе до цього зусиль, – прокоментував «Прочерку» ідею чинного мера Черкас встановити пам’ятник Симоненку біля Палацу одружень екс-мер Анатолій Волошин.

Нагадаємо, що вперше пам’ятник поету Василю Симоненку з’явився у Черкасах навпроти редакції газети «Черкаський край» напередодні березневих виборів 2006 року, коли Анатолій Волошин, тодішній мер,  поспішав зробити останній піар-хід на посаді міського голови. Однак той пам’ятник прибрали, бо він був неякісним.

– Ідея встановити пам’ятник Симоненку була у мене давно. І зараз хто б там як не прорекламувався на цьому проекті, але я був би радий, якби пам’ятник стояв, – говорить Анатолій Волошин. – У мене були плани, щоб цей проект втілив наш молодий скульптор Дмитро Бур’ян. Я переконаний, що він створив би справжній образ Симоненка. А з проектом скульптора Владислава Димйона я не знайомий.

Нині Анатолій Волошин очолює обласний фонд культури, займається бізнесом. На виборах він вирішив балотуватися в обласну раду по мажоритарному округу Черкас від Демократичної партії.

Екс-мер зізнається, що думки балотуватися на посаду міського голови в нього були, але він вирішив, що більше користі зараз принесе на на посаді депутата обласної ради.

– А щодо нинішньої виборчої гонки, то я не заздрю нікому з кандидатів у мери. Бо навіть якщо людина буде налаштована зробити щось для міста за ці чотири роки, то переконаний, що бажання будуть виконані наполовину. Бо міський голова буде більш безправним. У роботу міської влади втручатиметься адміністративний апарат області, – вважає Волошин.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Popandopolo 15.10.2010 13:35
минулий мер перед виборами встановлював,
теперішній встановлює......
традиція
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100