Черкащанка Марина Поліщук стверджує, що її батьків отруїли. Про це вона заявила публічно на сесії Черкаської міськради.

c70ca58799af7bd3f46b6342f1b51f3e

Мова йде про діяльність ТОВ «Управлінська компанія «Нова якість», керовану Андрієм Бортником, яке проводило дезінсекційні роботи у підвалі житлового будинку по вул. Крилова.

Андрій Бортник, який є фактичним керівником та власником групи компаній, об'єднаних під бренд “Нова якість”, наполягав на своїй непричетності до отруєння.

Водночас під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. А ЗМІ інформували, що препарат, яким управитель травив бліх, не призначений для обробки приміщень поблизу житла

– Обурює той факт, що всюди кажуть, нібито люди втрапили в лікарню через загострення хронічних хвороб, мовляв, це люди створили паніку. У моїх батьків була рвота кров’ю. Так в них здоров’я не дуже, в матері бронхіальна астма, але вони спокійно жили. Заждіть, щось же це все спровокувало. Нікому не кажуть. Що це за послуги такі? А директор компанії приїхав і посміхається. Нікому до цього немає діла. – каже Марина Поліщук.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Черкасець Обдурича 03.10.2019 20:39
Як я вже писав - Бортника в підвал туди на пару годин, і буде зрозуміло все.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Andrey 02.10.2019 12:56
Bayer в войну в концлагерях на наших хорошо потренировались и сейчас продолжают
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100