Ремонти багатоквартирних будинків, доріг, тротуарів, шкіл, садочків, бібліотек, спортмайданчиків тощо – скільки бюджетних коштів на них виділено і в які терміни їх має бути виконано – зібрано на одній інтерактивній карті на сайті «Антикорупційна карта ремонтів».

1

Мапа працює вже рік, на ній розміщена інформація з 2016 року. Дані на неї в автоматичному режимі підтягуються з системи закупівель «Прозорро».

– Користувачі можуть знайти адресу ремонту, який має виконуватися, перевірити інформацію про ремонт і в разі потреби залишити скаргу, – розповів під час сьогоднішньої презентації «Антикорупційної карти ремонтів» у Черкасах керівник проекту Ілля Кротенко. – Також користувачі можуть обирати геозони, які їх цікавлять, і як тільки по цій території з’явиться новий договір на ремонт, на пошту користувача надійде повідомлення. Крім того, якщо користувач помітив на карті помилку, він може запропонувати своє виправлення.

Як зазначив виконавчий директор громадської організації «Антикорупційний штаб», котра й розробила карту, Сергій Миткалик, ситуація в Черкасах має кращий вигляд, ніж у багатьох інших містах: роботи в нашому обласному центрі виконує ціла низка різних підрядників, тоді як є міста, де до 80% робіт виконує один виконавець.

Заступник директора департаменту ЖКК Черкаської міськради Андрій Наумчук і директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін, які взяли участь у презентації, позитивно оцінили «Антикорупційну карту ремонтів» і запропонували її авторам запровадити деякі додаткові сервіси, зокрема вносити фотографії об’єктів до і після виконання ремонту.

IMG_20191009_115055

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Сиделец 10.10.2019 08:40
шось багато штабiв на таке маленьке мiсто!
Хочеться сказати словами Мао Дзедуна:"Вогонь по штабам!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 yazon 09.10.2019 21:52
Фишка Саввина - ободрать асфальт с тротуаров, скинуть деньги на левую фирсммочку за якобы выполненный ремонт - а сам ремонт будет, когда рак на горе свистнет: может, чеорез год, может, через пять...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 правда 09.10.2019 15:15
хороша контора і карти нормальні на свої гроші грантові
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Сашко 09.10.2019 15:08
Савін і Антикорупційна карта це два несумісні питання. Хто з ним мав справу може підтвердити- це найбільший ................ в місті. Саме тому команда мера Кастрюлі наступного року поїде назад у Лисянку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100