реклама

реклама Делікат

реклама

Черкащанку Валерію Іонан сьогодні офіційно призначили заступником міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції. Про це вона повідомляє на своїй сторінці у фейсбук.

Фото з фейсбуку Валерії Іонан

«Для мене це не просто виклик, а можливість здійснити одну з своїх мрій.

Хочу сказати, що радилась з колегами та друзями щодо прийняття такого важливого рішення. Багато хто підтримував, деякі говорили, що політика - брудна справа і все рівно нічого не вдасться, подивись на купу прикладів (перераховували прізвища) ну і, власне, скільки ти там витримаєш. Я все розумію. Але “моя хата не з краю” і “Так, мені більше за всіх треба!”.

У міністерстві у мене декілька пріоритетів: цифрова освіта, інноваційне підприємництво та євроінтеграція.

1. Навчити 6 мільйонів українців цифровим навичкам за 3 роки. Одна з топ-3 цілей нашого міністерства. Проект мого департаменту. Вже існують європейські фреймворки компетенцій, згідно яких ми плануємо розробляти навчальні програми. Ми плануємо, що навчання буде безкоштовним для кожного українця і, власне, кожен зможе обрати саме той рівень, якого потребує. Ми вже почали активно працювати, створювати робочі групи та плануємо запуск наступного року.

2. Впровадити профільні предмети з цифрової освіти (зокрема, діджитал-маркетинг) та нових цифрових професій у школу та університети. Думаю це буде найскладніше завдання, але від того не менш цікаве. Наші школярі та студенти будуть готові до сучасних та нових професій і їм не доведеться прогулювати пари заради отримання реальної практики. Перші зустрічі вже відбулись ми теж взяли це завдання в роботу.

3. Створити онлайн та оффлайн консалтинг-зони для підприємців та постаратись зробити так, щоб такі центри з‘явились у кожному регіоні України. Ви знаєте, що САМЕ ЦЕ - моя мрія! Я дуже хочу, щоб держава нарешті почала звертати увагу на малий та середній бізнес, відроджувала регіональний бізнес і буду все для цього робити. В мене є план для розвитку і ми вже отримали згоду на підтримку в реалізації спільних проектів разом з МЕРТ та офісом МСБ.

4. Також є ще дуже багато проектів і цілей з євроінтеграції.

Це велика відповідальність і, повірте, надвеликий пласт роботи», – пише Валерія.

Як повідомляють у самому Міністерстві цифрової трансформації України, у минулому Валерія – підприємниця. Разом із партнерами створила «Quadrate 28» – компанію, що вбачає своєю місією розвиток підприємництва та першою в Україні впровадила модель «команда за запитом» із напрямків маркетингу, продажів, HR та фінансового менеджменту.

А ще Валерія є амбасадором боксу в Україні.

Була співзасновницею онлайн-журналу для підприємців «MC Today», разом із партнерами створила академію для підприємців SMEA, а також привезла до України формат Disrupt HR Kyiv та Lviv, який відбувається у 166 містах світу. Сама себе характеризує як продюсерку проєктів та людей.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 U-3 09.10.2019 22:23
Цитую Іванов:
Яка країна, такі і міністри...

КРАЇНА - точно краща за твою, ІванОВ!
А решта - подивимось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Ого! 09.10.2019 17:57
А що за татуха у неї на руці - то лаврова гілка? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Іванов 09.10.2019 17:32
Яка країна, такі і міністри...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100