реклама

реклама

ea7fac9-ffbbf34-----aras-isots-kij3 У рамках обговорення законодавчого забезпечення земельної реформи, сьогодні на нараді в ОДА критикували роботу Держгеокадастру.

– Коли ми говоримо про Держгеокадастр, то в 9 з 10 випадків у людей асоціація, що це зло. Треба щось змінювати. В 10 областях відсторонені керівники і Держгеокадастр має стати якісним сервісом, – сказав на нараді в Черкаській ОДА заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Висоцький. – Темп зараз взятий гарний. Хто заходив в Держгеокадастр, побачив, що за ці тижні змінилося все. Є інформація про всі землі в автоматичному режимі.

Його доповнив уповноважений із земельних питань Роман Лещенко, зауваживши, що питання земельних реформ стає все актуальним.

4566041544119325-wswf24wvlu-1543492561-qoyto-597 – Дайте нам кілька місяців і Держгеокадастр не буде розпоряджатися землею. Це буде виключно сервісна служба. Чому президент стоїть на позиції термінового прийняття антирейдерського законодавства? Бо, наприклад, Черкащина одна з тих областей, яка найбільше постраждала від земельного рейдерства і цього безпредєла. Бо в реєєстрі змінювали компанії, анулювали технічну інформацію по договорах оренди, за ніч перереєстровували тисячі гектарів землі! Всі ви тут прекрасно знаєте легендарне прізвище особи – це пані Залога! – зазначив Лещенко.

Малося на увазі начальника Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області Ольги Залоги, проти діяльності якої проходило ряд мітингів.

– Вона до сіх пор править! – заявив депутат облради Олександр Лупашко.

– Секундочку, зміна керівництва відбулася 16 вересня! – сказали водночас Лещенко і Висоцький.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 неземлевласник 10.10.2019 22:09
Відмучилась, бідненька.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100