реклама

реклама

Сьогодні в Черкасах представлять нового голову ОДА. Як інформують в черкаському політикумі джерела «Прочерку», це швидше за все буде людина з Донбасу Роман Боднар. Цікаво, що у його декларації, поданій як кандидатом на посаду голови Черкаської ОДА, вказано, що Бондар зареєстрований в Чернівцях, але фактично проживає в Маріуполі, в Донецькій області.

Він володіє половиною квартири в Чернівцях, іншої нерухомості та автомобіля не має.

1569502355_56184324_866430130366698_2498228510095572992_n

У декларації вказує, що у 2018 році він працював в СБУ, де отримав 438 тисяч гривень зарплатні. Ще отримав 1265 грн як ОГД учасникам БД.

Зберігає в готівці 120 000 гривень.

Попри це, у Черкасах ходили чутки і щодо можливого призначення на посаду голови ОДА іншої кандидатури. Так, звучали прізвища від підприємця Араїка Мкртчана до екс-мера Черкас Сергія Одарича (сам Одарич чутки заперечував)

У ході цих розмов випливло, що і місцевому кандидату в депутати по округу №194 від «Голосу» Віктору Євпаку пропонували посаду голови ОДА.

Як повідомлялося раніше, активіст Нацкорпусу Дмитро Кухарчук інформував, що крісло під головою ОДА Шевченком розхитує екс-регіонал Борис Лебедцов (Лебедцов не реагував на такі звинувачення).

Зазначимо, що поки крім Боднара немає більше декларацій на посаду голови нашої ОДА, а КМУ має погодження робити лише при наявній оприлюдненій декларації, якщо дотримуватись порядка призначення, зазначає в коментарі журналісту екс-депутата Черкаської міськради Наталія Коваленко.

Проте поки навіть КМУ не повідомив, кого погодив в Черкаську область.

Нагадаємо, що чутки про можливе звільнення Ігоря Шевченка з посади голови Черкаської ОДА стали ширитися в кінці жовтня. Він виходець з бізнесу і нова для влади людина. Сам Шевченко казав, що подібні чутки його веселять.

Президент Зеленський представив Ігоря Шевченка в області 31 липня. Це найкоротше перебування на посаді.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+21 #1 Почекайте 14-00 04.11.2019 12:28
Версії - одна від іншої смішніша: які ще там Араїк,Одарич чи Євпак?! Останній - взагалі сам про себе чутки розпускав.
Правда - тільки те, що Лєбєдцов зробив максиму для того, щоб Шевченка "посунути". А тепер може сам постраждати від призначення Боднара: якщо той справді принциповий офіцер СБУ - Лєбєдцов не всидить у кріслі зама й тижня!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100