Семимісячний Назар Довгань із Медведівки Чигиринського району, який 18 листопада отримав тяжкі опіки під час пожежі в приватному будинку, одужує.

Назар Довгань до пожежі

Як у коментарі «Прочерку» повідомив директор Черкаської обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький, хлопчик почувається відносно добре. Він їсть, набирає вагу, адекватно реагує на спілкування дорослих. Хлопчику продовжують робити операції з пересадки шкіри. Але головну проблему, яку мав Назар – отруєння продуктами горіння – завдяки сучасній апаратурі, подарованій лікарні благодійниками, вдалося зняти.

– На сьогодні ми маємо добрі надії на одужання дитини, – зазначив Микола Кондрацький.

Як повідомлялося, дитина постраждала під час пожежі у батьківській хаті, під час якої загинуло двоє її старших братів. Малечу витягнув із вогню сусід. У реанімації Назара Довганя похрестили.

Як повідомляє у фейсбуці «Група добрих справ», наразі допомоги потребує родина хлопчика. «Коли була пожежа, згоріло та поплатилось майже все, – пише волонтерка Даша Карпенко. – В будинку залишились тільки дах та стіни, ванна та кухня. У кімнатах неможливо зараз знаходиться. Бабуся та її син проживають у літній кухні. З підтримкою сільського голови їм встановили нові вікна. З бабусиної роботи (хлібзавод) купили дивани, подушки, ковдри. Дівчата дали речей для діток, Наташі (матері Назара, - ред.)».

Сім’я потребує теплі речі, одяг, ковдри, килимки, подушки, а також будівельні матеріали, меблів По питаннях допомоги можна звертатися до волонтерки за телефонами: 068 011 66 42 або 093 488 58 57.

79669100_2389406801171319_6565374394070204416_o

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100