реклама

реклама

«Сокира-хаб» знову відчинив свої двері. Цього разу сезон лекторіїв відкрила лекція психолога – практика Вікторії Гуро, яка сама нещодавно боролась із професійним вигоранням. Вона професійно і цікаво розповіла про природу та наслідки цього астено-депресивного синдрому.

83311560_586449445531712_7171120681529114624_n

Вікторія Гуро радить спостерігати за собою. Якщо ви помітили у себе тяжке пробудження, небажання працювати, мізантропію, безсоння, апатію, алкоголізм, панічні атаки та порушення роботи шлунково-кишкового тракту то ці всі симптоми вже однозначно повідомляють вам, що ось воно, прийшло те вигорання і до вас. В сукупності з морально-психологічними проблемами, фізіологічні негаразди організму можуть призвести і до більш тяжких наслідків, які доведеться потім довго лікувати за допомогою фахівців та медикаментів.

Що ж робити? Нівелювати ці симптоми одразу як вони з’являються, - каже Вікторія Гуро. - Знаходьте відраду у фізичній, механічній праці. Шукайте хобі, яке відрізнятиметься від вашого основного роду діяльності – творіть, малюйте, співайте, грайте, лазьте в гори, вирощуйте квіти, плавайте на байдарках, ходіть у походи, куховарьте, пишіть книги, медитуйте. У світі є багато-пребагато цікавих занять, ніж занурюватись у професійне вигорання та апатію, інформують в прес-службі організації.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100