реклама

реклама

Настя Іжко почує світ

Трудами 21-річної студентки ЧНУ Владислави Семенченко, яка очолює благодійний фонд «Життя без перешкод», її однодумців і помічників, та коштами численних благодійників удалося придбати коштовний слуховий апарат для юної черкащанки Анастасії Іжко, яка мріє навчатися і будувати самостійне життя.

– Настя півроку заощаджувала свою пенсію з інвалідності, і їй удалося зібрати 12 тисяч гривень. Проте для покупки бажаного апарату було потрібно 28 тисяч, – розповідає Владислава.

Друзі і близькі Анастасії поставили собі за мету допомогти їй почути світ. У грудні відбулося кілька благодійних концертів у торговельно-розважальних центрах Черкас. Але коштів усе одно бракувало, і Владислава Семенченко зважилася на візит до обласної ради, де вона виступила перед депутатами зі зворушливим проханням про допомогу.

11 березня в кінотеатрі «Україна» на підтримку Насті виступив відомий київський скрипаль Володимир Трофімов. У результаті вдалося зібрати більше 15 тисяч гривень.

Наразі слуховий апарат придбано. Попереду – доволі складна процедура його налаштування під індивідуальні особливості Анастасії. Друзі і близькі дівчини сподіваються, що він допоможе їй і продовжити навчання, і почути ту музику, завдяки якій і вдалося придбати омріяний прилад.

Для тих, хто може допомогти благодійному фонду "Життя без перешкод", публікуємо його реквізити.

a8b75993968fccc5eb87b15939c822ad

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #1 Реаліст 24.03.2020 09:38
Новина - справді суперОва!
Дівчині - вітання. В першу чергу з-за того, що має таких друзів.
А всім, хто допоміг - вітання з тим, що мають добрі серця!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100