реклама

реклама

Із золотими нагородами Кубку України з фітнесу повернулися черкаські спортсмени Олексій Горішний та Анна Круковська, інформує «Черкаський спорт».

Найгарніші та найсильніші люди України розіграли між собою комплект нагород Кубку України з бодібілдингу, фітнесу та атлетизму за версією Всесвітньої федерації WBPF. Серед них були і черкащани Анна Круковська та Олексій Горішний. Спортсмени змагалися у категоріях: «Фізікмодель (жінки) (до 163 см, від 163 до 168 см, понад 168 см)», «Фітнес (жінки)», «Атлетикфізик (жінки) (до 165 см та понад 165 см), «Фітнес (чоловіки)», «Класичний бодібілдинг (чоловіки) (до 175 см та понад 175 см)», «Бодібілдинг (юніори)», «Бодібілдинг (чоловіки-ветерани)», «Бодібілдинг (чоловіки)».

Переможцем у номінації «Фітнес (чоловіки)» став черкащанин Олексій Горішний, а Анна Круковська здобула беззаперечну перемогу у номінації «Фітнес model» (бікіні).

– Якщо чесно, то для мене ця перемога була не лише очікуваною, але й, відкрию секрет, дещо передбачуваною, – розповів переможець Кубку України з фітнесу Олексій Горішний. – Проте попереду набагато важчі змагання. Щодо самого Кубку України, то організація була на високому рівні. Покриття на сцені було чудовим, зал теплий, атмосфера дуже дружня. Єдине, що було неочікуване, так це час закінчення змагань (23.00). Тому додому ми потрапили близько другої ночі. Але воно було того варте, адже ми виграли на цих змаганнях все, що могли. Недивлячись на жорстку дієту та втому, яка накопилася за весь час, це був дуже позитивний для мене чемпіонат. Це була гарна можливість випробувати та перевірити свою вільну програму та потренуватися на великій сцені перед майбутніми міжнародними змаганнями.

Тепер спортсмени розпочали активну підготовку до ще більш відповідальних змагань міжнародного ґатунку – чемпіонату Європи, який найблищим часом має відбутися у Румунії.


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Дядя Вася 23.05.2012 15:39
Фуплянах.Кстати, а кто из них кто?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 котя 23.05.2012 14:17
ужассссс який(( страшно спати тепер, ще вночы присняться, красавці :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100