Вертолітний майданчик у селі Пекарі біля Канева буде працювати вже з 1 червня. Про це під час прес-конференції 28 травня заявив голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.


– З 1 червня він працюватиме в постійному режимі цілодобово. Дістатися від Києва до Канева повітряним шляхом можна буде за 35 хвилин. Скільки коштуватиме квиток, не знаю. Цим займається УЄФА. І термінал підпорядкований Борисполю. Тож вони цим питанням володіють, – зазначив губернатор.

Разом з тим, Сергій Тулуб підтвердив інформацію про те, що розглядається можливість будівництва злітно-посадкової смуги біля вертолітного майданчика під Каневом для того, щоб там могли приземлятися невеликі літаки.

– Зараз вивчаються можливості будівництва злітно-посадкової смуги у Пекарях. Це вважається ефективним додатком до вертолітного терміналу. Якщо є технічна можливість, ця злітно-посчадочна смуга буде побудована. Це дасть можливість приймати невеличкі літаки до 25 — 30 пасажирів, які цікавитимуться Каневом, — заявив губернатор, додавши, що нова смуга не означає зняття з порядку денного відновлення черкаського і уманського аеропортів, які влада обіцяла раніше.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Василь 29.05.2012 12:05
будуть возить інструкції форумним тулубоботам :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100