Громадські організації, державні чи комунальні установи, які розміщені в приміщенні готелю «Черкаси», не «переселятимуть» до колишньої тютюнової фабрики, де зараз знаходиться Муніципальний центр розвитку.

– Центр розвитку позиціонується як центр творчості, мистецтва, а не як банальне приміщення для здачі в оренду, – пояснив «Прочерку» керуючий справами Черкаського міськвиконкому Микола Кудрявцев. – Просто питання стосовно готелю «Черкаси» практично співпало в часі зі створенням Муніципального центру розвитку.

Тим організаціям, які знаходяться в приміщенні готелю, управління власністю міста запропонує вільні приміщення.

– Ці організації не є міськими, місто не зобов’язане їх забезпечувати приміщенням, але обов’язково запропонує можливі варіанти, – зазначив Микола Сергійович. – Якщо їх це не влаштує, вони можуть орендувати приміщення в будь-яких приватних організаціях.

Натомість, мерія Черкас має на меті створити громадський ресурсний центр, у якому на паритетних засадах надаватиме організаціям міста приміщення для проведення зустрічей, конференцій тощо. Проте поки що цей проект не розглядався.

Нагадаємо, що 14 травня готель «Черкаси» було продано з аукціону. Тоді ж черкаський міський голова Сергій Одарич запевнив, що усі установи та організації, що розміщені в готелі, не викинуть на вулицю, а запропонують варіанти переселення, які нічим не гірші за умовами, ніж в готелі «Черкаси».

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Конюх_з_Жашкова 30.05.2012 10:36
Продати - продали, Одарич бабла накосив, а тепер дівайтесь куди хочите??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Nazar Obidzinski 30.05.2012 09:40
– Там є і громадські організації, і державні чи комунальні установи, там проживають і окремі громадяни… Кожному з них протягом найближчого часу будуть запропоновані варіанти переселення, які нічим не гірші за умовами, ніж в готелі «Черкаси». Тобто про викидання на вулицю не йдеться, – прокоментував Сергій Одарич.
------------------------------------------------------------------------------
– Ці організації не є міськими, місто не зобов’язане їх забезпечувати приміщенням, але обов’язково запропонує можливі варіанти, – зазначив Микола Сергійович Кудрявцев. – Якщо їх це не влаштує, вони можуть орендувати приміщення в будь-яких приватних організаціях.
------------------------------------------------------------------------------
Що не кажіть, "мерія" - хазяйка свого слова: захотіла - дала, захотіла - назад забрала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Оксана Колісник 30.05.2012 09:22
Вже "Центр розвитку творчості"? Ой! Тримайся "Палаце творчості школярів" Скоро, здається, і до вас "прийдуть". Щодо інших управлінських "пасажів" (ну там "неміські організації") - слів нема. Точніше є, але не ті, що йдуть у друк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Мирослав 30.05.2012 09:18
Готель Черкаси попри все був осердям громадянського суспільства в місті. Нічого не запропонувавши, одаричеве плем`я знищує будь-яку людську ініциативу.Окрім наживи команду Бродського- Одарича нічого не цікавить :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100