8 червня, у день відкриття Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, на спортивному майданчику Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17, що біля РАЦСу, відкриється фан-зона у рамках соціального проекту «Дорожче за кубок».


– Наша мета – показати, що перегляд матчів Євро-2012 може бути цікавішим, аніж удома на дивані біля телевізору, – говорить співорганізатор проекту Дмитро Рудишин.


Черкащани зможуть переглянути матчі збірних на екрані, розміром 5х4 метри. Загалом фан-зона розрахована на 200 місць: 100 сидячих і 100 стоячих.

Працюватиме територія для футбольних вболівальників до завершення чемпіонату 1 липня із 16.00 до 23.30. Крім традиційної трансляції матчів о 19.00 та 21.45, організатори передбачили ігрову частину із 16.00 до 18.30.

Жителі міста зможуть не лише взяти участь у спортивних іграх, а й повчитися грі на гітарі, модному фітнес-танцю з латиноамериканським колоритом зумба-фітнесу, безкоштовно зробити зачіску тощо.

На три заходи – змагання на перекладині, зумба-фітнес та стрітбольний турнір «The Game» – потрібна попередня реєстрація:

– Можна записатися за день чи за годину, – пояснює Дмитро Рудишин. – Але ці заходи мають обмеження за станом здоров’ям. Щоб попередити неприємні ситуації, ми вимагатимемо від дітей до 16 років дозвіл від батьків та довідку від лікаря про те, що вони можуть відвідувати загальну групу для занять фізкультурою.

Також черкащанам покажуть вистави лялькового соціального театру та психологічні кінострічки «Серфер душі», «Шоу трумана», «Поспішай кохати» та інші.

Вхід на територію фан-зони – безкоштовний. Вживання алкоголю та тютюнопаління на території фан-зони – заборонене.

 

 


реклама

Коментарі  

 
+8 #3 Дядя Вася 04.06.2012 05:31
Це дуже непроста штука- облаштувати ФЗ хоча б тому, що треба отримати ліцензію УЄФА через ФФУ, і ті, хто брався за це- керівники Центр.стадіону,а потім-Буд. торгівлі,зрешто ю забили на вболівальників і кинули цю морочливу справу.Ми мали всі шанси потрапити до коротесенького списку обл.центрів,"вільних"від ЄВРО.Тому величезне вболівальницьке спасибі тим, хто"не словом,а ділом".Тим більше,що вони не просто "крутитимуть кіно",а організували, по суті,футбольний табір.Сподіваюся,буха лово й матюки не псуватимуть свято й досвід спільного відпочинку дорослих і дітей буде вдалим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Оксана Колісник 01.06.2012 19:25
Класна ідея! Щоправда, я вперше чую про благодійницькі організації, які її підтримують і проводять. Чи можна було б щось більше про них?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Вболівальник 01.06.2012 09:22
Чудова новина!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100