31 травня о 19:00 відбулося судове засідання між представниками Черкаської міської ради та міською організацією ВО «Свобода». Міська рада вимагала заборонити Черкаській міській організації ВО «Свобода» проводити на території міста будь-які акції, марші, протести, флеш-моби у період із 1 червня 2012 року аж до 31 грудня 2012. Також серед вимог позивача була заборона проведення святкової акції до Дня захисту дітей, 1 червня, яка передбачена у рамках всеобласної кампанії «Немає дітей – немає майбутнього!».

Як повідомляє прес-служба організації, про засідання вони дізналися 31 травня о 17.06, коли до офісу «Свободи» зателефонували працівники Черкаського окружного адміністративного суду.

На судовому засіданні ВО «Свободу» представляли виконуючий обов’язки голови Черкаської міської організації ВО «Свобода» Андрій Лупко та голова Черкаського осередку ВМГО «Cокіл» Сергій Демиденко, якому, за словами секретаря і судді, було надіслане повідомлення про позов. Проте представники організації були на засіданні лише слухачами, оскільки Андрій Лупко не мав документа, який засвідчує його посаду (свободівець був призначений на посаду в. о. голови організації лише днів десять тому).

Представник позивача пояснив свій позов приїздом на святкування Дня міста делегації із Чеченської республіки, а також тим, що люди стомилися від політики, тому, щоб уникнути дестабілізації суспільного стану в Черкасах, потрібно заборонити усілякі дії з боку Черкаської міської організації ВО «Свобода».

Суддя вимоги позивача задовольнив частково: Черкаській міській організації ВО «Свобода» заборонили проводити будь-які акції із партійною символікою у період із 1 до 4 червня.

Відтак святкову акцію до Дня захисту дітей у рамках всеобласної кампанії «Немає дітей – немає майбутнього!» свободівці проведуть 1 червня, але без символіки.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Свобода 01.06.2012 15:07
Це почтаок поразки Одеарича і Партії кондомів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Василь 01.06.2012 11:36
Одарич вже хоче прогнутися перед Кадировим. Це взагалі ППЦь :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100