реклама

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко не поповнить лав новоствореної політичної партії мерів «Пропозиція», яку вчора в Києві презентували міські голови Дніпра, Миколаєва, Чернівців, Житомира, Кропивницького і Каховки.

IMG_2676

«Розвію трохи міфів про нову партію «Пропозиція», – написав Анатолій Бондаренко у фейсбуці. – Зустріч була ... розмова була .... ти нас підсилиш ... я сказав дякую .....»

Бондаренко також підтвердив, що в Черкасах буде своя партія «виключно із жителів Черкас» – про це він уже заявляв раніше. Нагадаємо, Анатолій Васильович очолює обласну організацію ВО «Батьківщина», але багато разів заявляв, що для нього провідне значення має місто Черкаси, а не партія.

У своєму дописі мер також розмістив фото макету меморіальної дошки черкаському старості XVI століття, козацькому ватажку Остафію Дашковичу. Цю дошку можуть встановити на приміщенні офісу Національного банку, розміщеного в Черкасах на вулиці Дашковича, 23.

103981566_3063321597120101_3551748856812380432_o

У свою чергу, опонент Анатолія Бондаренка, депутат міськради Олександр Радуцький написав у фейсбуці, що черкаського мера, мовляв, не взяли у партію «Пропозиція».

«З'явилася нова прогресивна політична партія "Пропозиція", яка об'єднала мерів України, – написав Радуцький. – У цьому є логіка. Місцеве самоврядування за останні роки набуло в Україні актуальності. Кожний діючий мер несе відповідальність за комфорт та безпеку своїх містян. Ця політсила, маючи підтримку своїх виборців, у майбутньому знайде обов'язково "свою нішу" в політичних розкладах. Головний меседж лідерів-мерів не красти з податків у своїх містян. Напередодні відбулася дуже цікава зустріч між Бондаренком А.В (м.Черкаси) та Борисом Філатовим (м.Дніпро), яка закінчилася дуже сумно для Анатолія. Йому було відмовлено у вступі в цю політсилу. Як виявилося, своїм опором президенту Зеленському мер Черкас звернув до себе багато уваги. Коли "піна" козака-революціонера спала, то всі побачили реального корупціонера... Толі відмовили».

Олександр Радуцький назвав і провини Анатолія Бондаренка, через які його, мовляв, не взяли до нової партії:

«1. Витрачав мільйони гривень на прибирання снігу, якого не було.

2. Своє місто зробив заручником в одного монополіста – «Нова яПакість», через яку за рік прокачується 500 млн. гривень людських коштів.

3. Мер Бондаренко має рішення судів про свої противоправні дії на цій посаді.

4. Йому згадали й про Канівську сесію тощо».

Крім того, Радуцький натякнув і на «зраду» Бондаренка щодо партії «Батьківщина». «Зрадників та лицемерів ні хто та ні коли не цінив. Але це питання вже до пані Тимошенко», – додав Радуцький.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 мило 22.06.2020 10:36
Мер, який вважає, що сітуація , коли мешканці міста 1,5 місяці без горячого водопостачання- це нормально, Черкасам НЕПОТРІБЕН!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Поле чудес 21.06.2020 14:59
"Цю дошку можуть встановити на приміщенні офісу Національного банку". А що офіс Нацбанку вже пкренесли до Черкас? В будь-якому випадку меморіальні дошки розміщують на меморіальних приміщеннях. А, наскільки відомо, О. Дашкевич в системі Нацанку не працював (не дожив до цього).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #4 Віктор 21.06.2020 10:52
ти нас ПІДСИЛИШ ! Лисянського інтелектуала панєсло...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #3 Роби свою роботу! 21.06.2020 10:33
Поверни гарячу воду на Митницю, "дєятєль"!
Це ж яким ##### треба бути, щоб під час пандемії вимкнути її на вже півтора місяці!!! Ти ж сам радиш дотримуватися правил карантину - а як виконувати правило частого миття рук теплою водою?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Вася 21.06.2020 09:01
Краще дайте в Дахновку води, люди бідкаються трое суток, ремонт не роблять.21.06.20 р.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Мы пойдём другим путём! 20.06.2020 21:35
Нужно наладить подпольный выпуск газеты "Черкасская Искра". "Она проникнет в ряды городского мещанства, сельских кустарей и крестьян и станет настоящей народной политической газетой....не только коллективным пропагандистом и коллективным агитатором, но также и коллективным организатором"(Мерские тезисы)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100