реклама

реклама

У неділю, 10 червня, на площі ТРК «Хрещатик-Сіті» відбудеться благодійний концерт з метою збору коштів на черкаський притулок для тварин та заохочення черкащан брати додому чотирилапих друзів.



Виступити заради безпритульних собак зголосилося чимало відомих черкаських гуртів та виконавців. Це, зокрема, солістка гурту «Романтика» Юлія Черняєва, гурти «Спів Братів», «Акуна Матата», «Alice» та інші.

Співачка та організатор заходу Юлія Черняєва розповідає: музиканти одразу відгукнулися на пропозицію пограти для доброї справи.

– Дуже переживаю, адже вперше організовую подібний захід. Маємо на меті не тільки збір коштів для притулку, а й популяризацію ідеї брати тварин. Безпородні собаки – унікальні й неповторні, дуже віддані, вдячні та розумні, особливо ті, кому довелося відчути на собі всю тяжкість життя на вулиці. Знаю це, бо сама взяла безпритульного песика, – розповідає «Прочерку» Юлія.

Вона вже тривалий час є однією з активістів товариства захисту тварин. Зауважує: притулок функціонує переважно за рахунок пожертв та зусиль волонтерів. Тож під час концерту будуть стояти бокси для збору коштів. Гроші підуть на стерилізацію, лікування, утримання тварин. Також на концерт можна принести для притулку чимало потрібних речей, які передати волонтерам. Потрібні і корми, і миючі засоби, і старий одяг чи простирадла для кліток і будок, і різноманітні господарські речі, як-то відра, віники, каструлі тощо.

– Я вважаю, що потрібно всіляко підтримувати такі ініціативи та допомагати, хто чим може. Музикантам найкраще вдається грати, тому ми будемо допомагати власною грою, – каже Юлія.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Егор 06.06.2012 08:51
Чи не єдиний захід достойний справжньої поваги! Не то що різні "ОдарШоу"! :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100