реклама

реклама

БК «Черкаські Мавпи» підписав контракт із Денисом Яковлєвим (1986 р.н., 199 см). Про це повідомляє Асоціація баскетбольних клубів України «Суперліга».

У минулому сезоні український форвард виступав за БК «Хімік», відзначаючись 10.3 очками, 4.9 підбираннями, 2.1 передачею та 1 перехопленням (13.4 РЕ) в середньому за гру в 42-х матчах чемпіонату Суперліги. До цього Яковлєв грав ще в трьох українських клубах: «ОДЕСІ», «Ферро-ЗНТУ» й «Будівельнику».

Цікаво, що саме українцю належить рекорд минулого сезону за зібраними відскоками на своєму щиті – у матчі «Хіміка» з «Ферро-ЗНТУ» Денис відзначився 15 підбираннями в захисті.

Таким чином, Яковлєв став уже другим українським гравцем, з яким «Черкаські Мавпи» уклали угоду в це міжсезоння. Раніше було підписано контракт з Олександром Нерушем, котрий захищав кольори черкаської команди у сезоні 2011-2012 рр. (9.2 очка + 1.3 підбирання в середньому за гру у 39 матчах чемпіонату Суперліги).

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Черкащанин 06.06.2012 10:13
Запомнился один факт с этими мавпами, когда-то на Смелянской ул. при вьезде в Черкассы возле КПП поставили бигборд Черкаские мавпи и мавпа на весь бигборд, гости в город приезжают и смеются, вас уже за обезьян держут? Это в стиле нынешних политиканов все засекретить пример: в знаках на деньгах пирамиды, око очковое и т.п. а веть это его отношение к черкащанам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100