реклама

реклама

index Сьогодні Соснівський район суд у місті Черкаси нарешті виніс вирок колишньому начальнику ДАБК Черкаської міської ради і засудив його, визнавши винним у вимаганні з нашого підприємства неправомірної вигоди, на позбавлення волі строком на 6 років з конфіскацією майна і без права займати керівні посади. Про це в «Фейсбуці» повідомив фронтмен «Слуги народу» на Черкащині Віталій Ільченко.

«Я хочу попередити кожного хабарника регіонального чи загальнодержавного рівня - бізнес не дійна корова для вас, ми не дамо себе зневажати! З нас досить - ми будемо боротися і очищати владу від вас!» - написав Віталій Ільченко.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+13 #3 Антон 30.06.2020 18:49
А коли ув'язнять нинішнього архітектора-торгаша землею разом з Ко?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Бувший 30.06.2020 18:17
Напишіть краще,як Придніпровський , апеляційний Кропивницький та Верховний Суд України 10,06,2020р.повністю виправдали бувшу керівницю аеропорту Черкаси на замовлення бувшого губернатора, керівників обласної ради,прокуратур и та поліції, за нібито отримання хабара. В підсумку вкрали на реконструкції аеропорту 130 млн. грв.,а жінка 3 роки життя та здоровья. Тішить порушення НАБУ кримінального провадження, а держава мусить відшкодувати матеріальний і моральний ущерб.Велика подяка суддям за справедливий вирок без жодного намека на гроші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Бувший 30.06.2020 18:02
Гуд
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100