реклама

реклама

Черкаські працівники міліції допомагатимуть своїм київським колегам охороняти громадський порядок під проведення Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012».

Від черкаського гарнізону до столиці направлений зведений загін із 211 працівників міліції – співробітників ДАІ, батальйону патрульної служби, державної служби охорони, спецпідрозділу «Беркут», експертної та кінологічної служби.

З метою перевірки готовності особового складу до забезпечення охорони громадського порядку під час проведення чемпіонату «Євро-2012» на території Центрального стадіону міста Черкаси було проведено стройовий огляд працівників органів внутрішніх справ, які увійшли до складу зведеного загону міліції.

Перевірити правоохоронців особисто прибув начальник УМВС України в Черкаській області Валерій Дерновий разом з начальником управління громадської безпеки УМВС Іваном Корсуном, який буде керувати зведеним загоном в місті Києві.

Під час огляду було перевірено забезпеченість Черкаського гарнізону міліції форменим одягом, стану форми, зовнішній вигляд та документи.

Начальник УМВС зазначає, що підготовленість особового складу до охорони громадського порядку на час чемпіонату з футболу знаходиться на високому рівні. Після закінчення огляду, правоохоронці зведеного загону відбули до Києва на місця несення служби, інформує прес-служба МВС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100