реклама
Sucurity Police

реклама

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко обіцяє, що кошти на реконструкцію Театральної площі буде виділено, але не вважає, що ця потреба в Черкасах – першочергова.

Бондаренко

Нагадаємо, під час нещодавньої пресконференції голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар повідомив, що вони з Бондаренком домовилися про те, що місто профінансує реконструкцію площі, а перед цим відремонтує каналізаційний колектор, що проходить під нею.

– Лист обласної державної адміністрації про наближення в часі коштів на реконструкцію Театральної площі в сумі 12 мільйонів гривень і виступ голови обласної державної адміністрації про те, щоб міський голова наблизив у часі кошти, на сьогоднішній день актуальні, – зазначив Анатолій Бондаренко. – Тільки потрібно, напевне, сказати Роману Миколайовичу, що міський голова і голова обласної державної адміністрації зазвичай спілкуються не через телекамери, а по-іншому: на запрошення губернатора міський голова приходить, і ми обговорюємо всі поточні питання.

Але оскільки Роман Миколайович звернувся до Анатолія Васильовича через відео й журналістів, то й Бондаренко відповів таким самим чином.

– Ми будемо максимально сприяти пришвидшенню надання субвенції області на капітальний ремонт площі перед обласним драматичним театром. Але, на мою думку, кошторис трошки завеликий. Сквер «Юність», який утричі більший за площею, ніж Театральна площа, який має в проєкті фонтани, інфраструктуру, освітлення, приблизно такий саме за кошторисом, як облаштування гранітом площі біля драматичного театру. Мені здається, трошки нераціонально в умовах пандемії, коли лікарні недоотримують медичного обладнання, використовувати 12 мільйонів на таку площу, – сказав Бондаренко.

Хоча, як додав мер, він розуміє, що, що драматичний театр в місті один, і розміщений він у центрі, що накладає на місто певну відповідальність.

–Тож ми будемо максимально сприяти реконструкції площі перед драматичним театром. Думаю, що кошти, виділення яких передбачено на листопад, ми будемо потихеньку, можливо, частинами, виділяти, щоб допомагати обласному бюджету. Але я хотів би нагадати, що велику кількість коштів недоотримали наші ОСББ, підрядники (в тому числі й ті, які виконують ремонт доріг). Ми будемо працювати з податковою адміністрацією, щоб ці кошти зібрати в нашому місті, – пообіцяв міський голова.

Нагадаємо, ініціативна група, яка досліджувала ставлення черкащан до оновлення Театральної площі, представила на розгляд черкасців свою концепцію її реконструкції.

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Мавр 10.07.2020 18:05
Так там дуже гарний граніт,а не мерзенно дешева плитка.Граніт на віка,а пдитка на кілька років.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 ЮЗР 10.07.2020 13:16
Не занадто 8) а самый раз! Задрал своей муссорной плиткой 8) Бабки лишь на ней отмываешь...Такая морда на фото что так и хочется сливу зделать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Андрій 10.07.2020 12:38
Зате увалити 180 млн. в ПЗР і навіть не закінчити роботу, це нормально.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 иван 10.07.2020 10:55
все ресурсы на тротуарную плитку :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100