реклама

реклама

Учора чорнобильці Черкащини взяли участь в акції протесту в місті Києві під стінами Верховної Ради та Адміністрації Президента України.


Стоячи під зливою, чорнобильці висловили своє ставлення до дій влади стосовно урізання соціальних виплат усім категоріям пенсіонерів, крім vip-пенсіонерів, чиновників, представників суддівського корпусу та депутатів Верховної Ради.

– Порушуючи пункт 3 статті 22 Конституції України, Кабінет Міністрів України і Конституційний Суд України дозволили виплачувати пенсії незаможним верствам населення, відповідно до фінансових можливостей держави. Депутати Верховної Ради передали свої законодавчі права Кабміну для прийняття Закону про бюджет 2012 року, а 5 червня 2012 року Законом № 9127 закріпили це право, – написав на сторінці «Фейсбуку» ліквідатор аварії на ЧАЕС, інвалід, один з активістів створення організації «Черкаси–Чорнобиль86» Борис Бродовський.

Черкаська обласна організація інвалідів-ліквідаторів («Чорнобильський набат») стала ініціатором звернення до Міністра соціальної політики Сергія Тігіпка з пропозицією перегляду Постанови Кабінету Міністрів України № 1210.

Суть пропозицій полягає у зміні порядку виплат пенсій ліквідаторам і виселеним жителям з 10-кілометрової зараженої території, а також солдатів-строковиків.

Інціативу черкащан підтримали організації «Чорнобильський меч» (Рівне), «СЧУ» (Тернопіль), «СЧУ» (Монастирище), «Спілка Чорнобиль» (Тернопіль), «Ветерани Чорнобиля» (Тернопіль).

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #6 Оксана Колісник 10.06.2012 19:35
Цитую Ужасть:
Цитую Марія:
Ці люди ціною свого життя врятували країну і в тому числі і ваших Ужасть дітей і внуків.

... А до Вашого відома я теж чорнобилець і приймав безпосередню участь у тіх подіях у 1986 маю за це державну нагороду, орден і не отримав її а заслужив у 28 років...
"Ужасть", Ви продовжуєте, ужасть як дивувати! То Ви "суперуспішний чоловік, чи там жінка", яка, втім не хоче назватися, бо "ім'я її надто відоме, щоб його називати", то "бивший афіцер", то тепер вже "чорнобилець-орденоносець", ну там такі деталі, як "філософ" з "логіком", я вже навіть майже не згадую. В якій іпостасі Ви постанете перед нами в майбутньому? Соліст балету? Ворожка-провидиця? Стіхотворєц-унікум? Ну дійсно - ужасть, ужасть!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Ужасть 10.06.2012 14:25
Цитую Марія:
Ці люди ціною свого життя врятували країну і в тому числі і ваших Ужасть дітей і внуків.

Шановна пані Маріє! Ці люди СПРОМОГЛИСЯ отримати для СЕБЕ (не для чернобильців України) через суди.(вважаю ви розумієте як легко у наших судах отримати позитивне рішення та ще по такому питанню... чи по великому блату чи тисяч за 50-70 по курсу доляра 5, а не 8 грн) І отримати пенсію по 7-8 тисяч та одноразові компенгсаційеі виплати по 80-120 тисяч грн. А до Вашого відома я теж чорнобилець і приймав безпосередню участь у тіх подіях у 1986 маю за це державну нагороду, орден і не отримав її а заслужив у 28 років...І мені СОРОМНО... хоча у мене була таак можливість теж отримати ці гроші.соромно тому що тисячи таких же чорнобильців не мають можливості заплатити гроші судям чи не мають блату як цей батюшка (я можливо помиляюсь...але якщо у нього є церковні нагороди (2) я можу довести за які гроші вони отримані. Якщо боритесь - боріться за всіх, а не за себе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 ЧАЕС 10.06.2012 08:59
Цитую Марія:
Ці люди ціною свого життя врятували країну і в тому числі і ваших Ужасть дітей і внуків. а нинішня влада повернулася до них. тим місцем, яким афганці повернулися до януковича.

А Ужасть усім гадить на голову. Робота у нього така.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Василь 09.06.2012 10:34
Наталка Каралєвская привезла на Майдаун лохоторатчиків мокнути за 30 шекелів. Щоб не забували ПРо те, яка вона молодая і перспектівная
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Марія 08.06.2012 19:00
Ці люди ціною свого життя врятували країну і в тому числі і ваших Ужасть дітей і внуків. а нинішня влада повернулася до них. тим місцем, яким афганці повернулися до януковича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 Ужасть 08.06.2012 13:04
Прочерку..пишите правильно...не чернобыльцы...а хитропопые типа чернобыльцы...порешавшие за деньги решения сулов и пенсии по 7-8 тысяч. Они только за себя пекутся... вчера выступал один из этой забастовки... Мол пусть государство найдет нам миллиард..на ЧАЕСников - порешавших себе пенсии по судам...а на остальных...90% чернобыльцев им, извините что грубо..но по другому не сказать..- на***ь! Почему Бродовский три месяца молчал как в рот..............набрал.. после индульгенции у одного из областных руководителей... а как только этих ГОСПОД-чернобыльцев уравняли в пенсиях с 90% таких чернобыльцев...сразу столько вони. А на физии посмотрите... это все блатные или купившие за взятки суды 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100