Сьогодні голова Черкаської ОДА Роман Боднар зустрівся із керівницею компанії «Еконія» Іриною Варагаш.

photo_2020-07-22_11-10-52


Про це пан Боднар повідомив на своєму телеграм-каналі.

Одне із виробництв компанії розташоване у Золотоноші, там працює 176 осіб. За 10 років підприємству вдалося вийти на лідируючі позиції в категоріях питної води та дитячого харчування. Наразі стосовно підприємства ведеться слідство співробітниками Національної поліції.

«Це тема резонансна, тому сам звернувся до пані Ірини та запропонував допомогу, – сказав пан Боднар. – У день проведення на підприємстві процесуальних дій мав розмову з керівником Головного слідчого управління Нацполіції, планую звернутися також і в Генеральну прокуратуру з проханням забезпечити законність в процесі досудового розслідування. Ми за те, щоб слідство велося в межах принципу достатності, що не призведе до порушення ритму діяльності підприємства. Щоб не було зловживань процесуальними правами слідчими органами».

Також, як зазначив Роман Боднар, він розуміє, що для виробника найвагоміша складова успіху – репутація. Тому дуже важливо її зберегти, особливо зважаючи на те, що керівництво компанії демонструє відкритість.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Василь 24.07.2020 08:19
Побрийся, позорище! А то наче якийсь бомжик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100