реклама

реклама

"Навіщо наші депутати прийняли рішення приєднатися до Селищенської ОТГ, разом з якою тепер нас віднесено до Звенигородського району?!!!" – одне за одним села  Завадівка, Кошмак провели збори жителів сіл, які одностайні: хочемо бути з Корсунем в Черкаському районі. Вимагають від своїх депутатів, керівників ОТГ активних дій!

111

Наполягають на приєднанні до міської громади. Люди зневірені, не довіряють запевненням нардепів про безпроблемну реформу. Готові до радикальних дій: "Не прислухаються до нас - перекриємо трасу, залізницю, поїдемо голодувати під КабМін..."

У решті сіл Карашинської отг теж будуть проведені такі ж збори. Люди готують звернення до всіх гілок влади, збирають підписи.

Як пояснює Карашинський сільський голова Анатолій Пархоменко, у березні на сесії депутати більшістю голосів проголосували за приєднання до Селищенської ОТГ в процесі укрупнення адмінтериторій. Громадських слухань тоді не проводили.

Нагадую, Постановою Верховної ради України "Про утворення та ліквідацію районів" Корсунь-Шевченківський район ліквідовано, як адмін одиницю. Місто з Моринською громадою та Набутівська ОТГ віднесені до Черкаського району, а решта населених пунктів - до Звенигородського району.

Про це повідомляє корсунська журналістка Галина Добровольська.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Перехожий 31.07.2020 21:01
Для Звенигородськог о району не хватає населення
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Мавр 31.07.2020 14:43
Роздерли район,як собака фуфайку!
Чи варто було?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100