реклама

реклама

Делегація Канівського району в складі голови райдержадміністрації Олексія Гики, голови районної ради Михайла Бали, депутатів районної ради відвідали Верховну Раду України.

Канівчанам провели екскурсію приміщеннями Верховної Ради, розповіли про історію будівництва, використання приміщення, історію функціонування Верховної Ради в часи, коли Україна здобула незалежність. Екскурсія проходила найбільш визначними місцями – кулуарами, приміщеннями, де розташовуються комітети, безпосередньо у сесійній залі, інформує сектор з питань внутрішньої політики та зв’язків із громадськістю апарату Канівської РДА.

Після екскурсії представники Канівського району зустрілися з першим заступником голови Верховної Ради України, депутатом чотирьох скликань Адамом Мартинюком. Вони обговорили питання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, пенсійного законодавства, питань адміністративної реформи, продажу землі, роботу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, економічний та соціальний розвиток країни та інші нагальні питання, які цікавили депутатів.

Перш за все, Адам Іванович, відзначив, що здобутки влади в останні два роки відбулися виключно завдяки тому, що вдалося досягти порозуміння та спільної роботи усіх гілок влади. Президент, Уряд, парламент усі разом працюють для спільної мети, завдяки чому подолано наслідки кризи, вдалося підготуватися, щоб на гідному рівні провести чемпіонат Європи з футболу, розпочати реформи і, як наслідок, такої цілеспрямованої політики, вже зараз голова держави розпочав соціальні ініціативи, які, на думку Адама Мартинюка, найближчим часом дадуть свої результати. Йшла мова також і про необхідність розвитку села.

Надалі після зустрічі з Адамом Мартинюком, депутати оглянули частину міста, де знаходяться будівлі Уряду, Адміністрації Президента та відвідали ПінчукАртЦентр, де оглянули персональну виставку Аніша Капура, Павла Макова, колекційну платформу «Вічність миті», де були представлені роботи провідних художників сучасності, серед яких Андреас Гурскі, Маурицио Каттелан, Джефф Кунс, Борис Михайлов, Такаші Муракамі, Деміен Херст, Олафур Еліассон раз із представниками молодого покоління Артемом Волокітіним та Сінтіей Марселле.

– Ми планували цю поїдку вже давно і, на моє переконання, досягли своєї мети. Ознайомлення з роботою Верховної Ради України і, насамперед, спілкування з першим заступником голови Верховної Ради України Адамом Мартинюком багато нам дало – представникам органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. За словами Адама Івановича, ми, представники влади на місцях, перші повинні говорити з населенням про ті позитивні перетворення, що зараз відбуваються в нашій країні, про те, що заплановано зробити, ну і, звичайно ж, самі в своїй роботі керуватися отриманою інформацією, – зазначив голова Канівської райдержадміністрації Олексій Гика.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100