реклама

реклама

У місті Звенигородка через проблеми з провайдером кабельного телебачення про останні новини люди дізнаються один від одного. Кімнатні антени там приймають лише три центральні канали, та й ті поганої якості. Проблема загострилася з початком чемпіонату «Євро-2012». Фани, які не мають змоги подивитися матчі, вже готові штурмувати мерію, йдеться в сюжеті «Подробиць».


Костянтин Папушов – затятий уболівальник футболу. Він намагається не пропустити жодного матчу, через це навіть підключився до кабельного телебачення. Але з початком «Євро-2012», канали, що транслюють улюблену гру, в нього просто не працюють.

– Увечері в Звенигородці по цих каналах ніхто не дивиться кіно. У кого тарілка стоїть, на супутник наведена, той дивиться, а у нас – по радіо сидиш слухаєш, – бідкається Костянтин Папушов.

Жителі Звенигородки справно платять абонплату, але часто кабельне телебачення або зовсім не працює, або з перебоями. Через це під дверима компанії щодня збираються невдоволені, проте безрезультатно.


Знайти провайдера журналістові телеканалу теж не вдалося. У Звенигородському міськвиконкомі пояснюють: кабельне телебачення і для них є головним болем. Власник не стежить за лініями, навіть більше – у нього немає жодних дозвільних документів для цього виду діяльності. Нещодавно Нацрада з питань телебачення та радіомовлення зобов'язала міську владу закрити фірму.

– Він не має на сьогоднішній день достатніх правонаступних дозвільних документів для трансляції цього кабельного телебачення, але в зв'язку з тим, що ми маємо «Євро-2012», влада пішла на усілякі поступки, щоб не допустити закриття показу кабельного телебачення, – говорить міський голова міста Звенигородка Олександр Саєнко.


Нині мерія Звенигородки намагається відкрити комунальне кабельне телебачення, як альтернативу. Дозвільні документи на нього вже оформлюють у Нацраді. Перших абонентів чиновники планують підключити до початку нового року. А, отже, матчі «Євро-2012» більшість жителів міста слухатимуть по радіо.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Марія 14.06.2012 20:41
Це ж треба було такі гроші викинути на Євро, щоб простий чоловік не зміг його подивитись хоча б по телевізору!!! Ось так дбають регіонали про народ. Жодного голсу на виборах за регіоналів. Невже народ не пошле їх НА ХУтор метеликів ловить? Відкрийте очі, люди!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Василь 14.06.2012 19:07
Більше схоже на підставу. Потім те "комунальне ТБ" прихватизує якись синуля від голубой власті. Це ж майже 10 000 абонентів * (80 грн + 70 грн інтернет) ~ майже 1 000 000 щомісячно. Халявні гроші при мінімумі капіталовкладен ня
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100