реклама

реклама

У Черкасах закінчився фінал обласної Спартакіади серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Змагання проходять щорічно у травні-червні на спортивних майданчиках області. Цьогоріч свої спортивні вміння змогли продемонструвати 850 держслужбовців із 42 команд Черкащини.

Спартакіада проходила у два етапи. На першому етапі команди були розподілені на 4 зони, де було визначено фіналістів. Збірна команда працівників Черкаської міської ради здобула перше місце у «чорнобаївській зоні». Там з черкащанами силами мірялися також держслужбовці Черкаського, Чорнобаївського, Чигиринського, Золотоніського та Кам’янського районів і м. Золотоноші.

Фінал змагань прийняли Черкаси. Спортсмени виборювали нагороди у міні-футболі, волейболі, шахах, шашках, настільному тенісі. У підсумку команда працівників мерії Черкас у складі Володимира Гусаченка, Руслана Регурецького, Олексія Литвина, Андрія Поліщука, Володимира Скляра, Сергія Очеретного, Олександра Кожоми та Анни Шепер була найсильнішою у волейболі.

Серед жінок у шахах не було рівних Оксані Поліщук. Лариса Ус здобула срібло у шашках, а Василь Маринкевич – бронзу у шахах серед чоловіків. Футболісти мерії зупинилися за крок до п’єдесталу пошани і посіли почесне четверте місце. Виступали вони у складі Олександра Гаврилова, Сергія Гнатенка, Віктора Дем'яненка, Руслана Стемповського, Ярослава Гордієнка, Віталія Москаленка, Юрія Івченка, Анатолія Стойка. Гідні виступи продемонстрували у тенісі настільному Петро Назаренко, Ірина Деньга, Ірина Слюсар, а в шашках – Анатолій Прітченко.

За результатами змагань буде сформована збірна Черкаської області, яка представить регіон на всеукраїнській спартакіаді в Алушті, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100