реклама

реклама

Новий голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Сергійчук не був і не є членом жодної партії, його призначили на Черкащину не «робити вибори», а «зробити регіон більш розвиненим».

Сергійчук

Про це він заявив під час сьогоднішньої зустрічі з представниками ЗМІ.

– Ані «пиляти бюджет», ані жодним чином впливати на щось заради викривлення виборів я не буду! – наголосив Сергій Іванович. – Більше того, перед вами – саме та людина, яка свого часу викрила протиправний вплив на сервер Центральної виборчої комісії, де діяла так звана «петля». Коли ти викриваєш це порушення, а потім погрожують тобі і твоїй сім’ї за те, що ти вчинив по закону, то в тебе не виникає жодних бажань самому робити якісь порушення.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, звідки в нього кошти, зазначені в декларації держслужбовця, пан Сергійчук зазначив. що хоча він сам працював у СБУ, в членів його родини є бізнес, який успішно діє з 2002 року. Зокрема, чималі кошти принесло постачання реагентів для металургійних підприємств.

– Кошти звідти, з легального бізнесу, – сказав Сергій Сергійчук. – За всі зароблені кошти вчасно сплачені податки.

Що ж до того, хто поширює про нього чутки, Сергій Іванович зазначив, що відповідні статті замовляли особи, які брали участь у рейдерстві бізнесу його дружини. Цих осіб покривали високопосадовці, в тому числі й із СБУ.

Сергій Сергійчук також назвав основні пріоритети своєї роботи на посаді: подолання завищених тарифів, відкриття інвестиційного офісу, створення мережі сміттєпереробних заводів, залучення державних банків для створення кредитних ліній для бізнесу, боротьба з незаконною вирубкою лісів і незаконним виловом риби, розв’язання заплутаних питань Сміли, електрифікація 30 км залізниці, щоб поєднати Черкаси з Києвом швидкісним потягом «Інтерсіті», будівництво дошкільних закладів у черкаському мікрорайоні Митниця. Новий голова ОДА особливо наголосив, що не планує ні з ким конфліктувати й має намір налагодити добрі стосунки з міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком.

Особливо новий голова ОДА зупинився на намірі провести Інтернет у найвіддаленіші села. На його переконання, мережею мають бути охоплені не лише дороги, а й сільські школи, ЦНАПи, а відтак – і оселі селян. В кожне село планується провести оптоволоконні кабелі.

Також планується продовжувати активні роботи зі спорудження і ремонту доріг. «Дороги, які будуються, буде вчасно введено в екслуатацію», – сказав пан Сергійчук, додавши, що серед пріоритетів – дорога до Чернечої гори в Каневі.

Розповідаючи про свою кадрову політику, Сергій Сергійчук зазначив, що не планує змінювати тих працівників, які добре працюють і «не замішані в ганебних речах». При цьому в кадровій політиці планує орієнтуватися на місцеві кадри, адже вони «краще знають регіон».

Коментувати  роботу попередника, Романа Боднара, Сергій Сергійчук не став, зазначивши, що особисто його не знав, а про причини його звільнення «може лише здогадуватися».

– Сподіваюся, що своїми справами доведу, що моя основна мета – покращення життя всіх людей, а не якихось кланів чи груп, – наголосив пан Сергійчук.

реклама

Коментарі  

 
+7 #12 Его ещё не поменяли? 06.09.2020 16:18
Пора, пора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Лора Рубченко 06.09.2020 15:01
І цейй гуру не вспів зайняти крісло ,а наобіцяв більше ніж треба
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #10 ЗЮ 04.09.2020 21:41
У мера череп більше. Стукне при нагоді і очко будуть на дереві
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 ЗЮ 04.09.2020 21:39
Дайте йому опанувати схеми. І все піде путьом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Зінченко 04.09.2020 19:36
Цитую Перехожий:
Інтернет вже й без нього в кожне село провели. Може на "потоки" хоче сісти?

...провели, але які ціни і яка якість- там ще працювати і працювати, якщо це не черговий обман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Память 04.09.2020 18:09
Слід пам'ятати, що Черкащина - унікальний історико-культурний регіон, земля Богдана і Тараса. Тема збереження історико-культурної спадщини поки що не звучала.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Єгор 04.09.2020 17:33
:-x Прийшов перемогти Бонда. Наобіцяв Зелі з три короба побрехеньок... Ню ню...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #5 Перехожий 04.09.2020 16:49
Інтернет вже й без нього в кожне село провели. Може на "потоки" хоче сісти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Це хто там прийшов? 04.09.2020 15:38
Прийшли тебе, прийшли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #3 Шут 04.09.2020 15:11
А Станиславский в таких случаях говорил - "Не верю !"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100