реклама
Sucurity Police

реклама

Чемпіонат з футболу за участю відомих людей Черкас – «Євро Че – 2012» відбувся учора, 16 червня, на стадіоні Водної Станції, інформує сайт «Пункт».

Чотири команди: рокерів, журналістів, черкаської богеми та партнерів чемпіонату «Урожай», не дивлячись на погодні умови, зіграли в чотири етапи. Кожна команда складалась з п’яти гравців, що грали по 15 хвилин тайм, замість звичних 45.

Фото: punct.com.ua

Фото: punct.com.ua


Методом жеребкування було визначено перші дві команди, що розпочинали гру. Ними стали: збірна черкаської богеми та колектив рокерів. З рахунком 1:0 вперед вирвалась черкаська богема. Другими за списком грали збірні черкаських медійників та партнерів фестивалю «Урожай» з Корсунь-Шевченківського. Врахуємо те, що «Урожай» – професіонали, порівняно з іншими на чемпіонаті. Обігравши «папараці», так на грі назвав журналістів коментатор Олег Кукса, із рахунком 3:0 «Урожай» вийшов у фінал, де боровся за перше місце з командою черкаської богеми.

Бомбардир команди «Урожай», Роман Шапошніков, поділився своїми враженнями від «Євро по-черкаськи»: «Дуже приємно, що нас запросили на турнір. Усі гравці отримали масу вражень та задоволення. Хоч ми трохи і виділялись, але все одно команди рівні за своїми силами».

Боротьба за третє і четверте місце викликала справжній фурор, адже двох таймів по 15 хвилин журналістам і рокерам було недостатньо. Тож суддя оголосив ще 2 додаткових 5-хвилинних тайми. А коли вже й цього виявилось замало, а рахунок все одно залишався 0:0, – за рішенням судді було оголошено по 5 пенальті для кожної команди. Саме завдяки серії пенальті, рокери змогли здобути перемогу.

Перше місце на чемпіонаті «Євро Че – 2012» та головний приз, упаковку пива, отримала команда «Урожай» з Корсунь – Шевченківська. Друге місце та намисто з сушеної тараньки, дісталось черкаській богемі. Третє місце та солодкі призи розділили черкаські рокери. Четверте місце та упаковку енергетичних напоїв, отримала збірна черкаських ЗМІ.

Також було вручено неофіційні нагороди, переможцями стали: «Найкраща та найкрасивіша вболівальниця» – пані Наталія, мама одного з гравців. «Найкращий воротар» – Ігор Волошин, воротар команди черкаських журналістів. «Найкращий бомбардир» – Юрій Шапошніков, бомбардир команди «Урожай». «Найкращий гравець» – Євген Артеменко, гравець команди черкаських журналістів.

Не дивлячись на програш, команда черкаських ЗМІ все одно залишилась задоволеною: «Турнір вдався. Треба буде продовжити цю традицію. Спільними зусиллями створимо свою команду і вже будемо грати в аматорській лізі», – розповідає Ігор Волошин, воротар команди папараці.

Залишилась задоволеною і головний організатор чемпіонату – Ольга Касьянова: «Найкраще те, що люди від матчу отримали купу задоволення та вражень. Не приховую, особисто я вболівала за команду ЗМІ, хоч вони і посіли останнє місце. Перший чемпіонат вдався, а отже, можна планувати нові матчі на майбутнє».

Закінчилось «Євро по-черкаськи» нагородженням переможців, спільним фото та домовленостями про плани на проведення наступних ігор.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Арбітр 20.06.2012 20:40
За результатами гри "Урожай" пропоную перейменувать на "Богему", а "Богему" - на "Колгосп Червоне дишло" ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100