реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА не заглиблювався в ситуацію по ринку «Фермерському». Про це він розповів на прес-конференції сьогодні, інформує «Про головне».


«Це не те питання, яким я повинен займатися кожного дня, — відповів на запитання журналістів Сергій Тулуб. — Сьогодні це все суб’єкти підприємництва і нещодавно за дорученням Президента Україними ми проводили нараду, на якій намагалися створити умови, щоб зменшити тиск на підприємців. Зараз не можна впливати адміністративними методами на людей, які там працюють. Я знаю, що ситуація, яка складається навколо ринку «Фермерський», потребує більшого роз’яснення людям підприємцями, адже в нас у області працює майже 54 тис. фізичних осіб. Фермерський ринок збудували для того, щоб створити комфортні умови для підприємців, тому завданням керівництва ринку є довести до відома усіх, що вони можуть самі, добровільно, користуватися послугами цього ринку. А для цього необхідно багато умов. У кожному конфлікті є дві точки зору, тому треба прийняти рішення, яке об’єктивно буде вигідне усім».

Нагадаємо, минулого тижня підприємці із ринку по вулиці Пастерівській у Черкасах вийшли на акцію протесту, бунтуючи проти того, що їх нібито намагаються силоміць загнати на ринок «Фермерський».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100