реклама

реклама

За два попередні роки в Україні зроблено по підготовці до Євро-2012 стільки і в таких обсягах, чого не було зроблено за усі 20 попередніх років незалежної України. Про це 18 червня на прес-конференції повідомив голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб.

– Нові залізниці, потяги, готелі, стадіони. А скільки інфраструктури реформовано! Ми ж бачимо основне, а навколо скільки всього зроблено! – запевнив Сергій Тулуб.

Губернатор зауважив, що у зв’язку з футбольним чемпіонатом все більше туристів приїздить і на Черкащину.

– Днями в Канів приїжджали туристи з Австралії. А в цілому цьогоріч збільшилася кількість туристів більше ніж на 10%. Уже більше 50 тисяч туристів побувало на Черкащині. З них 7 тисяч іноземних туристів! В останній період, у червні, більше було туристів іноземних, які відвідали Канів і пам’ятні місця, – розповів Сергій Тулуб.

Крім того, він зазначив, що вже відбулося сім рейсів пароплавами з Києва на Черкащину. І згідно угоди очікується ще майже 30 рейсів.

– Я вважаю, що Україна ще раз довела всьому світу, що ми цивілізована, потужна, демократична держава, яка показала свою здатність встати з колін, піднятися за два роки з економічних руїн і зробити неможливе. І воно зроблено! Але, як завжди, хтось чогось шукає… Хай шукають… - зауважив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Детектор 22.06.2012 09:43
Краще б знайшли Книгу відгуків музею Шевченка, яку лякана Скорик звеліла прибрати, коли люд затюкав її примітивну "реконструкцію".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 О.ЧУПРИНА 22.06.2012 00:47
Шукають і знайдуть не сумнівайтесь С.Б.. Не думаю, що вкрадене крадії самі повернуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Гость 21.06.2012 23:23
Что же, дурень думкой тяготеет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Василь 21.06.2012 12:38
особливо так піднялися Черкаси, що аж їхати сюди не особливо хочеться... по місцевих дорогах. Благо є гелікоптьорні майданчики
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100