реклама

реклама

Про особливості осіннього призову та планове завдання для Черкаської області говорив під час пресконференції 9 жовтня заступник військового комісара Черкаського обласного військового комісаріату, начальник відділу комплектування та призову Олег Петров.

IMG_20201009_120537

На Черкащині з 1 жовтня по 31 грудня триває осінній призов. З 5 жовтня почалися перші відправки призовників до військових частин. Планове завдання для Черкаської області – 507 призовників, з яких 290 – до Збройних сил України, 172 – до Національної гвардії України, 30 – до Державної прикордонної служби України, 15 – до державної спеціальної служби транспорту.

Підлягають призову на строкову службу чоловіки у віці від 18 до 27 років, строк служби для осіб без вищої освіти і бакалаврів – 1,5 року, для магістрів – рік. Участь у проведенні АТО-ООС на території Донецької та Луганської областей призовники не беруть. Усім призовникам беруть тест на коронавірус. У разі виявлення позитивного тесту призовнику надається час для лікування.

За словами Олега Петрова, призов проходить планово, усі призовники прибувають на призовні пункти вчасно.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 тугодумам 09.10.2020 13:12
Скажите этому совку что Украина это Европа , а не совок и никто здесь ничему не підлягає. В Европе нет " прымусового прызову" там вся армия по контракту. Кто изъявил желание служить, тот приходит, подписывает контракт и служит, за это ещё и деньги получает или он думает что до сих пор СССР на дворе? Выкиньте оттуда этого совка или хотя бы вопрос ему задайте Україна це Європа чи ні, нехай відповість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100