реклама

реклама

Перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації від імені голови – Сергія Тулуба – привітав державних службовців із професійним святом.

– Уперше за останні 5 років ми зібрали у цій залі представників органів виконавчої влади, які самовіддано служать державі та є патріотами своєї справи! Щиро бажаю всім витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі. Бажаю всім вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, нових звершень, у справі служіння народу та нових здобутків в ім'я великого майбутнього України! – наголосив Сергій Рябцев, передаючи вітання від очільника області до Дня державної служби.

З нагоди свята та за сумлінну працю, успішне виконання службових обов’язків, активну участь і перемогу в II турі Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» Сергій Рябцев вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації:

- завідувачу сектору режимно-секретної роботи апарату облдержадміністрації Олені Вернигор,

- начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Тальнівської районної державної адміністрації Наталії Горбаченко,

- головному спеціалісту відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату облдержадміністрації Ірині Дубовик,

- головному спеціалісту з контролю за правильністю призначення та виплати пенсії управління праці та соціального захисту населення Драбівської районної державної адміністрації Світлані Сухиній.

Крім того, перший заступник голови ОДА вручив медаль Міжнародної Академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна» – «Честь, слава, труд» начальнику управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Вадиму Березі.

До привітань держслужбовців також долучився голова обласної ради Валерій Черняк, який вручив Почесні грамоти обласної ради та квіти, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Оксана Колісник 22.06.2012 20:51
Один з платних рейтингів. Торжество марнославства...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100