реклама

реклама

У Жашківському кінноспортивному комплексі, який є на сьогодні своєрідною візитівкою для його власника Валентина Ничипоренка — одного з вірогідних кандидатів у народні депутати по однойменному виборчому округу, нещодавно побував перший Президент України Леонід Кравчук, інформує «Черкаський край».

Мети свого візиту Леонід Макарович не озвучив, проте, судячи з його прес-конференції з представниками районних газет, йому була відведена роль своєрідного «весільного генерала». Не шкодуючи компліментів на адресу господаря комплексу, Кравчук категорично заявив: «Верховну Раду цього скликання треба замінити, тому що там багато таких, що слово „мама” пишуть з помилками, а замість того, щоб робити корисні справи, б’ються».

«Не проминувши нагоди поремствувати на повсюдне дрімуче неуцтво, на парламент, де «уже двадцять років ведеться дискусія про мову», екс-Президент висловив упевненість, що Верховна Рада наступного скликання якісно зміниться, якщо... цього захочуть виборці:

—...Виборці — люди дорослі, вони наскрізь бачать кандидата в депутати. Він же світиться, його ж видно — правду він каже чи ні, — завіряв слухачів Леонід Макарович. І далі — уже конкретно. — Я бачив, як один кандидат у депутати, відомий, до речі, діяч, прийшов у селі до церкви, впав на коліна, молився, клявся, їв землю й обіцяв, що зробить для цього села все. Люди повірили, обрали. Але в селі його більше не бачили...

Тут уже, як бачимо, Макарович занадто захопився. Газетярі могли б запитати, чому ж не побачили „наскрізь” виборці цього кандидата і де він узяв у церкві землю, до якої у нього прокинувся такий апетит? Та, мабуть, їм було незручно перебивати гостя, який уже резюмував:

— Якщо їсть землю, але більше нічого не робить, то це вже ненормальність!

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 валюша 25.06.2012 00:38
то як прізвище жашківського конюха пишеться правильно - нЕчпоренко чи НИчипоренко, га???? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 валюша 25.06.2012 00:37
ох,))) пашла жара :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 сагайдак 23.06.2012 20:13
Ну в порівнянні з Ничипоренко Бондаренко взагалі суцільний жах. Каркаломна рар'єра від ........... до керівника опозиції всього за 10 років!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Василь 23.06.2012 10:34
Ще є на світі такі, я вибачаюсь, лохи, що вірять цьому старому .........? Це вже більше схоже на чорний пєар... Я знав, що Жашківський Конюх тупий як пробка, але не на скільки :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 спостерігач 23.06.2012 09:28
Більше інформації про візит Кравчука до Ничипоренко тут http://deputat.ck.ua/dep/vybory_2012/1340271530_4725.html
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100