Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко виграв у другому турі, але тепер в політикумі активно йдуть торги за посаду секретаря міськради.

У студії «Вичерпно» мер зазначив, що фракції «Батьківщина» та «Слуга народу» запропонували Юрія Тренкіна та Василя Мойсієнка відповідно на посаду секретаря міськради.

Все ж, за інформацією «Прочерку», мер, схоже схилятиметься до своєї перевіреної і близької йому кандидатури – «батьківщинівця» Юрія Тренкіна. Однак тут слід згадати його обережні докори Бондаренку, що через нього впав рейтинг «Батьківщини» в області. Стосунки в них неоднозначні, але Тренкіна досі вважають людиною з орбіти Бондаренка.

index

– Ідеологічно різні на Всеукраїнському рівні партії в Черкаській міськраді мусять домовлятися. Але треба узгоджувати з центром. Тобто не хочеться створити дивну коаліцію, але хочеться брати участь у владних справах. Ніхто не хоче в опозицію, бо тоді не можна виконувати передвиборчих обіцянок. Є інформація, що офіс президента вимагає в якості примирення з мером призначити секретаря міськради від «Слуг народу». Та тут питання, хто зможе виконувати функцію секретаря міськради… Адже треба досвідченого, а в провладній силі багато нових облич, – каже в коментарі "Прочерку" політолог Олександра Дем’яненко.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 Oreo 09.12.2020 14:30
Попереднє скликання,схоже ,було тихим і спокійним!
Веселощі всі попереду!
Мерові не позаздриш!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 стабилизец 09.12.2020 13:51
братва еще не додумалась должности в картишки разыгрывать. :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100