19 грудня 2020 року, на станції ім. Т.Г Шевченка (Черкаська область) травмовано електричним струмом двох неповнолітніх –  хлопців 14-ти та 16-ти років.

Із опіками обличчя, шиї, грудної клітки, живота, верхніх та нижніх кінцівок ІІ-А та Б стадій, травмованих - жителів м. Сміла, каретою швидкої допомоги доставлено до травматологічного відділенні Смілянської міської лікарні. Стан 14-річного юнака наразі оцінюється як тяжкий. Йому діагностували 70% опіків тіла. Обставини та причини травмування з’ясовуються.

На жаль, діти і підлітки піддають себе величезній небезпеці, коли перебувають у зонах підвищеної небезпеки, піднімаються на вагони, локомотиви, огорожі, мости та інші залізничні об’єкти. Залізничники вкотре попереджають, що напруга контактної мережі – 27,5 Кв. При наближенні до проводу контактної мережі ближче ніж на 2 метри може виникнути електрична дуга між тілом людини і дротом та завдати електротравму з важкими наслідками для здоров’я.

Про це інформує прес-служба Укрзалізниці.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Было такое развлечение 20.12.2020 22:36
Совецкого децтва. Когда до селфи и фот в "вконтактиках" и "одноглазниках" были ещё десятилетия, некоторые йуные экстремалы в качестве "пробы мужества" с надземных переходов на контактные провода любили пописать. Тож ничо так получалось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100