реклама

реклама

Співак Олег Винник розговорився про духовне, зізнавшись у своїх гріхах. В ефірі програми “Зірковий шлях” 47-річний співак розповів правду, чому йому соромно і з якими труднощами він стикається, відвідуючи церкву, передає Politeka.net.

Винник відкрився перед українцями з нового боку, показавши, що він, як і всі звичайні люди, здійснює гріхи. І, більше того, визнає свої помилки.

index

На питання ведучого, Олег Анатолійович відразу зітхає: “Я не маю права дозволити собі піти до церкви”. Вся справа у фанатах. Як тільки “улюбленець вовчиць” переступає поріг храму, піднімається шум, парафіяни дістають телефони і просять зробити фото з ним, а також залишити автограф. В результаті, Виннику вже не вдається тихо помолитися.

“Дуже соромно, прикро і боляче. Я дуже грішна людина… І часом хочу піти до церкви, але я знаю, що там є люди, і я не можу собі це дозволити…” – зізнався він.

Артисту довелося придумати цілу стратегію, щоб таки вдалося замолити свої гріхи. Винник приходить до храму, коли там нікого немає і знаходить окреме місце, де священик спокійно зможе його вислухати. При цьому співак акцентував увагу, що вважає за краще сам ходити до церкви, а не “викликати служителя додому”.

“До мене не може прийти батюшка або мій наставник і вислухати мої проблеми. Ні, я повинен прийти по-справжньому, по-гідному, в те місце, яке називається церква, і сповідатися”, – заявив Олег Анатолійович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Чпок 05.05.2021 15:07
Наскільки убога українська естрада, що отакий співець таке меле язиком! Повна церква фанів! Таке придумати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 попса 05.05.2021 12:40
йому краще менше коментувати публічно ."Голос країни"2021 з віником-треш
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 У Рудика та же проблема 05.05.2021 11:29
Только у Рудика овцы на жену записаны, а в церкви они собственность пастуха и к певчему цепляются просто из стадного инстинкта.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100