реклама

реклама

У Черкасах хочуть закрити Гончаренко центр-партнер Черкаси education and culture на вимогу голови обласної ради Анатолія Підгірного. У своєму листі, який був відправлений директору театру, де знаходиться наш освітній простір, говориться, що треба розірвати договір про співпрацю з «Гончаренко Центром».

Бо нібито він знаходиться там незаконно. В нас є всі відповідні документи, але Підгірного це не влаштовує, - емоційно заявляє нардеп Олексій Гончаренко.

За словами ініціатора та ідейного натхненника проєкту Олексія Гончаренка (нардепа від ЄС), він з командою відкриває «Гончаренко Центри» по всій країні, влаштовує безкоштовні заняття з англійської мови для дітей та дорослих, з фінансової грамотності, профорієнтації та багато іншого. В Черкасах вже стартували заняття з англійської та навіть почалася реєстрація у Школу астронавтів, інформував «Прочерк».

«Я наголошував, що в цих центрах ми не займаємося політикою, а розвиваємо країну. В наші освітні простори ходять тисячі людей, але для Зеленського та його «команди» це не має значення. Володимир Зеленський, вам не вдасться закрити наш центр, ми будемо боротися! Тримаймо стрій!» - заявив Гончаренко.

1

2 

3

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Думаючий 25.05.2021 12:28
Черкаська ЄС, це бариги, злодії і працюють за відкати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Марківна 25.05.2021 09:50
Один тупий піар і нічого більше
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Наталі 25.05.2021 09:49
Театр в експлуатацію не введений. Ластівка ходить жаліється що не дороблені порт'єри, а тут центр нардепа спокійно функціонує. Ще й мають нахабство возмущатися.ф
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Театр для мистецтва 25.05.2021 08:53
Подібним центрам політичних партій під прикриттям культурно-просвітницької тематики, а також різним генделикам, не місце в мистецьких комунальних закладах. Не треба театр перетворювати в піар-центр окремих політиків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Леон 25.05.2021 00:01
Роздовбали стіну на щойно відремонтованом у театрі і пришлямбурили дурацьку табличку!
Жах!
Піар,піар і ще раз піар!
І ніякого центру!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Сидоров. 24.05.2021 21:50
Зелені використовують адмінресурс проти адекватних людей. Добрими справами довести своє не можуть, бо незграбні, а от використати владу , їм закони не писані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100