реклама

реклама

КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» здійснює реконструкцію мереж теплопостачання. Зараз стоїть питання щодо будівництва нової мережі в Черкасах по вулиці Крилова.

«Коли ми побудуємо мережу по вулиці Крилова, то виключимо з експлуатації аварійну мережу по вулиці Благовісна, де в будь-яку хвилину може статися порив. Це забезпечить стабільність теплопостачання в центральній частині міста», – роз’яснив на сесії міськради директор підприємства Павло Карась.

1623743056145

Як він інформує, за законодавством, прокладання комунікацій не потребує землевідведення. Це прокладання здійснюється шляхом встановлення сервітутів. Але департамент архітектури міськради за підписом заступника директора департаменту направив лист підприємству, що слід відвести землю під даною мережею.

«Я ж не буду судитися з міськрадою абощо. А ремонтні роботи треба здійснити максимум впродовж місяця, щоб забезпечити гаряче водопостачання. Щодо землевідводу, то тут процедура тривала, – зазначив Павло Карась. – Але виходить, що без землевідведення ми не можемо розпочати роботи».

Врешті міськрада надала дозвіл підприємству на розробку проекту землевідведення.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 до 8 июня 15.06.2021 16:05
Юго-Западный горячей водой обеспечь. Немощные
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100