реклама

реклама

Ігор Волошин написав заяву про відмову від посади директора Черкаського НВК №34, конкурс на яку він виграв днями.

voloshyn

Цю інформацію виданню «Вичерпно» підтвердив начальник управління економічного розвитку, планування, звітності та обліку Департаменту освіти та гуманітарної політики міськради Богдан Бєлов.

На посаду директора 34-ої школи та ФІМЛІ (де претенденти набрали однакову кількість балів) буде оголошений новий конкурс, проте терміни його проведення наразі невідомі.

На цей час Ігор Волошин залишається директором департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Ігор Волошин очолював департамент освіти з грудня 2016 року по лютий 2018 року. Перед цим він працював заступником директора цього ж департаменту. У 2018 році став заступником міського голови Черкас. У 2021 році, після переобрання нового складу виконкому, повернувся на посаду директора департаменту освіти.

реклама

Коментарі  

 
+18 #2 Провидец 05.07.2021 16:12
Він, напевно,помірку вав,порахував гроші,і вирішив,що в департаменті вигідніше та спокійніше.В школі треба працюватт-колектив немаленький,пед ради,постійне вирішення питань.А працювати він не може та не хоче.Це відповідальніст ь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Стас 05.07.2021 14:05
А ви хочете порядку у сфері освіти? Отакі вередуни бачать перед очима не освіту...а лише своє "хочу"... Наступний конкурс-це відволікання людей,це які-неякі кошти... І все гармонуєз діями політсили...так,саме!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100