реклама

реклама

10 липня в Черкасах відбувся велопробіг «Всі разом за сім’ю». Понад 200 черкащан під тридцятиградусною спекою проїхали бульваром Шевченка від площі 700-річчя  до Долини троянд. По завершенню пробігу в долині троянд учасників очікував концерт. Організував захід ГО «Руху Реформації» за підтримки протестантських церков міста.

DSC_0022

Про це повідомляють у «Русі Реформації».

– Це наша традиція – проводити фестивалі сім’ї, велопробіги, якими ми хочемо привернути увагу до питання традиційної сім’ї. Ми заохочуємо людей цінувати та берегти сім’ю, любити свою родину, – зазначив голова ГО Рух Реформації Валерій Бєляєв.

Колону велосипедистів супроводжувало авто, з якого лунали заклики берегти своїх рідних та молитися за свої сім’ї. Учасники везли прапори з відповідними гаслами.

– Ми вбачаємо загрозу сімейним цінностям. В сучасному світі вони все більше нівелюються. Тому така акція є для нас закономірною, аби висловити своє ставлення до того, що відбувається, – зазначив один із  організаторів заходу Сергій Кам’янецький.

В Долині троянд по завершенню пробігу виконував пісні учасник проєкту «Голос країни» Влад Бєлік. Силове шоу показав богатир від Бога Євгеній Хитяєв. Чоловік гнув сковорідки, забивав гвіздки руками та надував грілки. Одночасно він розповідав про цінності своєї сім’ї. Чоловік наголошував на тому, що старався будувати свою сім’ю за тими зразками, які є в Біблії.

– Найунікальніше, що є в цьому світі – це сім’я. Якщо є взаєморозуміння та любов в сім’ї – це стає тим сховищем, куди людина хоче повертатися. Я вдячний Богу, що сьогодні маю можливість виступати по всій країні, та говорити зокрема і  про сімейні цінності, – зазначив стронгмен Євгеній Хитяєв.

В найближчих планах ГО «Руху Реформації» взяти активну участь у організації масштабного Дня Подяки на центральному стадіоні міста. Свято планують приурочити до Дня Незалежності України. Захід відбуватиметься за підтримки Черкаської ОДА, Черкаської міської ради та Черкаської обласної ради християнських церков.

DSC_0014

IMG_7551

IMG_7560

IMG_7578

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Олег 12.07.2021 13:31
Так а є десь перелік традиційних сімейних цінностей? Бо традиції 50, 100, 500 і т.д. років дуже різняться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 словник 12.07.2021 11:55
Не сім'ю, а родину, мову вивчить
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 стабилизец 12.07.2021 05:23
В этот день бог послал Александру Яковлевичу на обед бутылку зубровки, домашние грибки, форшмак из селедки, украинский борщ с мясом 1-го сорта, курицу с рисом и компот из сушеных яблок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100