Попереджувальні вогні встановили на Припортової котельні в Черкасах, яка використовується «Черкаською ТЕЦ», відокремленим підрозділом ПрАТ «Черкаське хімволокно».

DSC_6654

 

Як раніше повідомляв «Прочерку» голова правління ПрАТ «Черкаське хімволокно» Віктор Олексенко, труба експлуатується згідно з чинним законодавством. Відновлення освітлення труби було заплановане на наступний рік. Як зазначив у коментарі нашому виданню директор КП «Аеропорт Черкаси» Іван Далібожак, відповідно до ст. 68 Повітряного кодексу України маркирувальні знаки і освітлення на цьому об’єкті не є обов’язковими, оскільки поверхню обмеження перешкод приаеродромної території труба не перетинає.

Разом із тим, жителі мікрорайону Митниця неодноразово зверталися до нашого видання із побоюваннями, що труба Припортової котельні в темну пору часу або при поганій видимості може стати несподіваною перешкодою для безпілотних літальних апаратів або для малої авіації. Тепер вони висловлюють подяку очільнику «Черкаського хімволокна» за те, що підприємство усунуло потенційну небезпеку.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Досвітні огні 21.07.2021 20:11
То світять їх нові поміщики робочим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100