реклама
Sucurity Police

реклама

Вже у вересні до Умані з усього світу прибудуть хасиди, щоб традиційно зустріти іудейський Новий рік – Рош га-Шана.

ум рят

Про це інформує телеканал «Ільдана».

Для забезпечення основних питань безпеки та цивільного захисту населення в цей період рятувальна служба розгорне в Умані спеціальний зведений загін.

– У період масових заходів, пов’язаних із святкуванням іудейського Нового року, підрозділами Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області буде здійснюватися чергування в посиленому режимі сил і засобів, – розповів фахівець 5 Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України Валентин Сорока. – До міста Умані буде передислоковано відділення рятувальників, піротехніків, водолазів-рятувальників, медиків, безпілотних літальних апаратів та радіаційно-хімічного та бактеріологічного захисту.

Як зазначив начальник ГУ ДСНС України Андрій Даник, рятувальники патрулюватимуть місто, і в кожному патрулі буде людина, яка може вільно розмовляти англійською мовою.

– Рятувальники будуть чергувати, враховуючи той негативний досвід, який стався в Ізраїлі, для ліквідації можливих руйнувань будівель та споруд, – додав пан Даник.

Нагадаємо, цьогоріч Рош га-Шана відзначатимуть 6-8 вересня.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 ЮЗР 05.08.2021 07:49
Стриженные писюны приедут 8) Когда типа карантин в стране
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100