реклама

реклама

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль очікує, що з черкаського аеропорту літатимуть не тільки чартерні, а й регулярні пасажирські рейси.

630_360_1628247001-356

Про це Прем’єр-міністр заявив під час ознайомлення з перебігом ремонтних робіт в аеропорті Черкас в ході робочої поїздки, передає Укрінформ.

«У будівництво були вкладені великі гроші. Ми оцінили ремонт злітно-посадкової смуги, ремонт самого аеропорту, проєкт завершення робіт. Очікуємо, що з Черкас літатимуть не тільки транзитні чи чартерні рейси, а й здійснюватимуться регулярні пасажирські перевезення», - сказав Шмигаль.

Глава уряду також додав, що в Кабміну є масштабний проєкт розвантаження автомобільних доріг. Зокрема, йдеться про розвиток залізничних, річкових і повітряних перевезень.

Особливу увагу уряд звертатиме на збереження щойно збудованих доріг.

«Кожна друга вантажна фура в Україні їде перевантаженою. Вони можуть зруйнувати щойно збудовані автомобільні дороги. Тому особливу увагу приділяємо будівництву мобільних вагових комплексів з відеофіксацією порушень. До порушників відразу застосовуватимуться великі штрафи», – заявив глава уряду.

Нагадаємо, окрім аеропорту, Прем’єр-міністр оглянув початок робіт із електрифікації залізничної ділянки, ремонт ділянки дороги Золотоноша - Умань та побував у найбільшому на Черкащині центрі вакцинації.

Фото: Юрій Стригун

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #8 ЮЗР 06.08.2021 19:50
Харе трепатся 8) пора летать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Бувший 06.08.2021 18:25
Чергові діти лейтенанта Шмітта зі своїми планами про Нью Васюки, сценарій Золотого теля повторюється, бачили ми це кіно. А взагалі таких керівників тіпа Шмигаля, Скічка і подібних років 50 назад навіть не пустили б в будівлі, де вони керують,до цих посад треба дорости, дозріти. А тут один вгадав з Ахметовим, другий з тестюхою міліонером.Все, що вони вміють, це чесати народу по вухам, а самі в житті не збудували собачої будки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Відьмак 06.08.2021 18:19
Те , що аеропорт в області повинен бути, що це дасть розвиток регіону - ніхто не заперечує .. але підходи до ремонту таких об*єктів дивують .. і те , що аеропорт зараз в процесі сертифікації полоси під маленькі літаки нікого вже не цікавить ... то навіщо було взагалі витрачати такі кошти (130 млн) ?... то про який розвиток нам тут лепечуть ? знов мала авіація ? ... нам розповідають про хмарочос , а побудували собачу будку ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #5 Леон 06.08.2021 18:19
Хай роблять!
Що вам все не так.
Всі губернатори і мери не такі.
Що не робиться-не там.
Звісно,що на дивані пашталакти так легко!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 О.Б.КУРЕНИЙ 06.08.2021 17:25
План канєшно в нього крутий. В нас такий не вирощують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Роман 06.08.2021 17:23
"Кожна друга вантажна фура в Україні їде перевантаженою" - це як? Що пан розуміє під словом "перевантаженою"? Перевантаженою відносно чого? Відносно вантажопідйомно сті тієї "фури"? Дивно, але тоді б у неї всі осі погнулися і шини полопали. Чи перевантажені відносно тих стандартів доріг, які збудували? Якщо друге - то тоді питання. Якщо в уряді знали, що дороги проєктують за застарілими нормами вантажопідйомно сті, які не відповідають сучасним технічним можливостям вантажного транспорту, то чому не спроєктували їх за сучасними? Навіщо вкладали "великі гроші" у будівництво за застарілими нормами і технологіями?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 БОДНАР 06.08.2021 15:23
Я ТАК ПОНЯВ, ЩО КАННАБІС -ЦЕ ВЕЛИКА СИЛА!!!! ПІД ЙОГО ДІЄЮ І АЕРОПОРТИ ЗАПУСКАЮТЬ,І ІНТЕРСІТІ СКОРО ПОЧНУТЬ ПО ДНІПРУ ХОДИТИ!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Кухарчуу 06.08.2021 14:50
А вам не кажеться, що нам сс@ють прямо в очі, до Скічка усі волали, що аеропрт не зроблений,винні будуть покарані, прийшов шоумен, нічого в аеропорту не робилося,і, оппа, будемо відкривати і літати, на задізничному вокзалі закопали стовп,і, оппа- у нас буде Інтерсіті...чую я ,що на порогє великого шухера...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100